Hüseyin Kıran adaylığını açıkladı

Besmele ile sözüne başlayan Kıran açıklamasında Türkiye’yeye, vatan topraklarına ve Türk Milleti’ne sahip çıkacak olan kadroların MHP’de olduğunu belirterek Yıllardır mahsun duran ay yıldızlı bayrağımız yeniden dalgalanmak için bizleri bekliyor. Bu yürek

Hüseyin Kıran adaylığını açıkladı

Besmele ile sözüne başlayan Kıran açıklamasında Türkiye’yeye, vatan topraklarına ve Türk Milleti’ne sahip çıkacak olan kadroların MHP’de olduğunu belirterek Yıllardır mahsun duran ay yıldızlı bayrağımız yeniden dalgalanmak için bizleri bekliyor. Bu yürek bu cesaret Elhamdülillah biz ülkücülerde fazlasıyla var. Artık yeter,. Şimdi sez senin Trabzon. Uyan Türkiye, uyan artık. Yerde çok süründün ayağa kalk. Bakın ecdadımızın gönlü kırık. Tek yürek bizleri bekliyor. İşte Sultan Alparslan, işte Süleyman Şah, atamızın ecdadımızın kabrine bile sahip çıkamayanlara bir cevabımız olacak elbet’ dedi.

Kıran konuşmasında aday adaylığı ile ilgili de bilgiler vererek ‘Şimdi ben niye aday adayı oldum. Bir koltuk sevdası için mi? Makam, şan, şöhret için mi? Asla. Milli değerlerimizin, AKP’nin sevk ve idaresiyle, saldırıya ve operasyona maruz kalırken, buna asla seyirci kalamazdım. Asla oturamazdım. Tehdidlerin arttığı bu dönemde bütün ulvi değerlerimizin saldırıya uğradığı bu dönemde bütün bunlara asla kayıtsız kalamazdım. Hiç bir zaman sorunları kenardan izlemeyi, hiçbir şey yokmuş gibi davranmayı, asla aklımın ucundan bile geçirmedim. Yıllardır bu iktidarın yaptığı zulümleri, yanlışları, haksızlıkları, hukuksuzlukları, adaletsizlikleri, yazdık çizdik söyledik konuştuk. Ama milletimiz anlayamadı' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset