Hükümete Abdullah Gül önerisi

CHP Parti Sözcüsü ve Genel Başkan Yardımcısı Birgül Ayman Güler, Cumhurbaşkanı Gül'ün MGK sonrası ana muhalefeti bilgilendirmesi kararından memnun olduklarını belirterek hükümete Abdullah Gül'ü örnek gösterdi.Mehmetçiği şehit edenlerin Türkiye toprakların

Hükümete Abdullah Gül önerisi

CHP Parti Sözcüsü ve Genel Başkan Yardımcısı Birgül Ayman Güler, Cumhurbaşkanı Gül'ün MGK sonrası ana muhalefeti bilgilendirmesi kararından memnun olduklarını belirterek hükümete Abdullah Gül'ü örnek gösterdi.

Mehmetçiği şehit edenlerin Türkiye topraklarında ellerini kollarını sallaya sallaya dolaştıkalrını ve hükümetin onları yakalayamadıklarını vurgulayan Güler, CHP olarak, hükümete, terörle mücadele konusunda daima destek verdiklerini söyleyerek ''Bu görevin gerçekleştirilmesinde ne düşünüyor, ne tasarlıyorlarsa biz yine destek olmaya hazırız. Ancak 8 yıllık bir iktidara, 'Sen bu konuda şimdiye kadar ne yaptın?' deme hakkımız da vardır'' diye konuştu.

Güler, devletin ''ne yapıp edip, bu şer yuvalarını dağıtması, bu şer örgütünü eylem yapamaz hale getirmesi'' gerektiğini belirtti. 

"HÜKÜMETE ÖRNEK OLSUN"
Güler, ''Meclisten ne tür bir yetki gerekiyorsa, ona da varız. Sayın Cumhurbaşkanının, MGK toplantılarından sonra, anamuhalefet liderine de bilgi verme kararını memnuniyetle karşılıyoruz. Dileriz bu yaklaşım hükümet için de iyi bir örnek olur'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset