"Hesabını yargıya verecek"

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu'nun kendisini Esad'a benzetmesine tepki gösterdi. Erdoğan, şunları söyledi:"ABD'de ülkemin menfaatleri ile alakalı bir ziyeretin içindeyim. Ana muhalefet partisi Türkiye Cumhuriyet Başbakanı ile ilgili akl

"Hesabını yargıya verecek"

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu'nun kendisini Esad'a benzetmesine tepki gösterdi. Erdoğan, şunları söyledi:

"ABD'de ülkemin menfaatleri ile alakalı bir ziyeretin içindeyim. Ana muhalefet partisi Türkiye Cumhuriyet Başbakanı ile ilgili akla hayale gelmeyecek açıklamaları yapacak zihniyetin içinde. Süreçle ilgili konuyu avukatlarıma havale ettim. Türkiye Cumhuriyet Başbakanı'na kimsenin katil deme cüretini göstermesine müsaade edemeyiz. Bunu temizleyecek olan tek yer vardır. O da yargıdır. Yargıda hesabını kendisi muhakkak verecektir. Meydanlarda ben aldığım edep sebebiyle aynı dille konuşmam. O dili bilen bir kültüre sahibim ama ben o seviyeye düşmem. 76 milyonun başbakanıyım. CHP'ye gönül vermiş vatandaşlarım da rahatsızdır. Bunu da görüyoruz. "

KİMYASAL ORTADA
Suriye'de kimyasal silah kullanıldığının belgeleriyle ortada olduğunu söyleyen Erdoğan, başta Rusya olmak üzere bölge ülkelere ziyarette bulunacağını açıkladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset