"HDP'li vekiller soruşturulsun"

MHP lideri Bahçeli, terör örgütü PKK’ya destek veren HDP’li vekiller hakkında soruşturma açılmasını istedi. Partisinin grup toplantısında konuşan Bahçeli, "Düşmanlık saçan PKK’yı öve öve bitiremeyen HDP’li siyasetçilere soruşturma açmak için ne beklenmekt

"HDP'li vekiller soruşturulsun"

MHP lideri Bahçeli, terör örgütü PKK’ya destek veren HDP’li vekiller hakkında soruşturma açılmasını istedi.

Partisinin grup toplantısında konuşan Bahçeli, "Düşmanlık saçan PKK’yı öve öve bitiremeyen HDP’li siyasetçilere soruşturma açmak için ne beklenmektedir? Köküne kıran mı girdi bu adaletin" dedi. MHP lideri, hendek kazan teröristler için ise, "Allah’tan korkmaz, kuldan utanmaz yaratıklar" nitelemesini yaptı.
 
Rusya’nın Türkmenlere yönelik saldırılarına da ateş püsküren Bahçeli, "Putin’in gözünü kan bürümüştür.Türkmen Dağının kaybı an meselesidir. Hükümet soydaşlarımıza sahip çıkacak sorumluluk bilincinden yoksundur. Türkiye’nin güvenliği erozyona uğramaktadır. Sayın Davutoğlu neredesiniz?" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset