HDP'li vekilden küstah tehdit! 'Bombalar patlar'

HDP Diyarbakır Milletvekili İmam Taşçıer, bir Rus ajansına Türkiye ile ilgili açıklamalar yaptı.  Polisin Diyarbakır'da IŞİD'e yönelik operasyonundan rahatsız olan Taşçıer; "Eğer bu operasyon olmasaydı seçime kadar çok kötü şeyler olurdu. Türkiye bunu göz

HDP'li vekilden küstah tehdit! 'Bombalar patlar'

HDP Diyarbakır Milletvekili İmam Taşçıer, bir Rus ajansına Türkiye ile ilgili açıklamalar yaptı. 

Polisin Diyarbakır'da IŞİD'e yönelik operasyonundan rahatsız olan Taşçıer; "Eğer bu operasyon olmasaydı seçime kadar çok kötü şeyler olurdu. Türkiye bunu göze alamadı. Bu operasyon AK Parti'nin menfaatine olmuştur" şeklinde konuştu. Daha önce IŞİD'e karşı neden operasyon yapılmadığı konusunda adeta yaygara koparan HDP kanadının, bu kez IŞİD'e karşı yapılan operasyondan neden rahatsızlık duyduğu kafalarda soru işareti olarak kaldı. 

Açıklamalarına devam eden HDP'li Taşçıer, haddini aşarak Türkiye'yi tehdit etti. Yeni patlamaların olabileceğine de dikkat çeken İmam Taşçıer şöyle konuştu: “Bölgede veya Türkiye’nin başka yerinde yeni bombalar patlatılabilir. Türkiye’de artık bombaların patlatılması an meselesidir."

HDP Diyarbakır Milletvekili İmam Taşçıer'in bu açıklamaları sosyal medyada da geniş yankı uyandırdı. Çok sayıda kullanıcı; "İmam Taşçıer'in bu açıklamaları adeta Suruç, Ankara ve Diyarbakır'da patlayan bombaların altında kimlerin yattığını kanıtlar nitelikte" görüşünde birleşti.

Ülkehaber

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset