HDP’den suç duyurusu !

HDP avukatları, Selahattin Demirtaş'a yönelik yapıldığını iddia ettikleri "silahlı saldırıya" ilişkin suç duyurusunda bulundu.Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı'na iletilen suç duyuru dilekçesinde Parti Eş Genel Başkanlarının hayatlarının hedef alındığı,

HDP’den suç duyurusu !

HDP avukatları, Selahattin Demirtaş'a yönelik yapıldığını iddia ettikleri "silahlı saldırıya" ilişkin suç duyurusunda bulundu.

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı'na iletilen suç duyuru dilekçesinde Parti Eş Genel Başkanlarının hayatlarının hedef alındığı, Diyarbakır valiliğin Demirtaş'a yönelik bir saldırı olmadığı açıklamasının yüzeysel bir şekilde yapıldığı öne sürüldü. Dilekçede deliller, MOBESE görüntüleri, olay yeri inceleme, koruma polis ve tanık beyanları, tespit edilecek her tür delil olarak kaydedildiği ileri sürülerek; söz konusu fiili gerçekleştiren ve talimat veren şahıs ya da şahısların tespit edilerek haklarında, kamu davası açılmasını ve şüphelilerin cezalandırılması istendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler