HDP'den Kadir İnanır bombası!

HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş, Kadir İnanır dedikoduları ile ilgili konuştu. Demirtaş şöyle konuştu; Kadir İnanır tartışması bizim ve kendisinin dışında yürüyor. Kendisi de çok olgun bir tutuma sahip. Çok saygı duyuyorum bu açıklamalarına. Ama biz yi

HDP'den Kadir İnanır bombası!
HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş, Kadir İnanır dedikoduları ile ilgili konuştu.
 
Demirtaş şöyle konuştu;
 
Kadir İnanır tartışması bizim ve kendisinin dışında yürüyor. Kendisi de çok olgun bir tutuma sahip. Çok saygı duyuyorum bu açıklamalarına. Ama biz yine de kendisi ile görüşeceğiz ve ikna etmeye çalışacağız. Milletvekili adayımız olursa çok mutlu oluruz. Kendisine teklifimizi götüreceğiz. Kabul etmezse bile milletvekili olmanın dışında da katkı sunabileceğine inanıyoruz. Sadece Kadir Bey değil onun gibi sanat, medya, akedemi camiyasından bu projeye destek vermek isteyen herkese kapımız açıktır. 
 
Speküle etmek istemem ama biz bağdan bahçeden, maden ocaklarından işçileri de ev temizliğine giden kadın emekçilerini de meclise taşımak istiyoruz. Halk doğrudan orada kendini temsil etsin istiyoruz. Eğer bunu başabilirsek bu HDP'nin değil Türkiye demokrasisinin başarısı olacaktır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset