HDP’den bir ’öz yönetim’ aymazlığı daha

HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ, "1 Kasım seçimlerinde halkın barış ve demokrasi gücünü, öz yönetim iradesini ve yenilmezliğini hep birlikte göstereceğiz" dedi.HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ, çeşitli ziyaret ve görüşmelerde bulunmak üzere Şırna

HDP’den bir ’öz yönetim’ aymazlığı daha

HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ, "1 Kasım seçimlerinde halkın barış ve demokrasi gücünü, öz yönetim iradesini ve yenilmezliğini hep birlikte göstereceğiz" dedi.

HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ, çeşitli ziyaret ve görüşmelerde bulunmak üzere Şırnak'a geldi. Şırnak Belediye Başkanı Serhat Kadırhan'ı makamında ziyaret eden Yüksekdağ, daha sonra, belediye konferans salonunda partililere seslendi. Öz yönetim talebinin halkın anasının sütü kadar helal olduğunu savunan Yüksekdağ, "Devletin yapmadığını halk kendisi için yapma hakkına sahiptir. Ve bu onursal ve tarihsel bir görevdir. Halkımız o sandıklardan kendi yönetimini istiyor. Bu istek kazanacak. Buna inanıyoruz. O sandıktan demokrasi ve barışın gücü çıkacak. 1 Kasım seçimlerinde halkın barış ve demokrasi gücünü, öz yönetim iradesini ve yenilmezliğini hep birlikte göstereceğiz" dedi.

Yüksekdağ, daha sonra Şırnak Cumhuriyet Meydanı'ndan Ömer Kabak Meydanı'na kadar yürüyerek, esnafları ziyaret etti. Yüksekdağ, daha sonra ise Hacı Lokman Birlik'in anne ve babasına taziye ziyaretinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler