"HDP bir noktada terörden bahsetti, o da..."

Eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, HDP'nin seçim beyannamesi hakkında "HDP bir noktada terörden bahsetti. Çok şaşırdık ama terörden bahsettiği konu, terörle mücadele yasasının kaldırılması" dedi.Adana, Hatay, Gaziantep, Kahramanmaraş, Kay

"HDP bir noktada terörden bahsetti, o da..."

Eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, HDP'nin seçim beyannamesi hakkında "HDP bir noktada terörden bahsetti. Çok şaşırdık ama terörden bahsettiği konu, terörle mücadele yasasının kaldırılması" dedi.

Adana, Hatay, Gaziantep, Kahramanmaraş, Kayseri, Mersin, Adıyaman, Aksaray, Kilis, Nevşehir, Niğde, Sivas, Yozgat illerinin belediye başkanları, İl ve ilçe başkanlarının katıldığı Yerel Yönetimler İstişare Toplantısı Kayseri'de yapıldı. Toplantıda konuşan AK Parti Kayseri Milletvekili Adayı Taner Yıldız, "Türkiye'nin gelişmesine yerel ve merkezi yönetimin gayretleri katkı sağlıyor. Herhangi birinin geride kalması bundan önceki yakın siyaset tarihinde gördüğümüz gibi ciddi sıkıntılara yol açtı. Her iki yönetimin de aynı menzile doğru yönelmesi bir sinerji oluşturdu. Biz bu yakaladığımız sinerjiyi çocuklarımıza taşımamız lazım. 1 Kasım seçimleri öncesinde bunun çok daha farkında olduğumuzun vatandaşlarımız tarafından hissedilmesi lazım. Seçim yaklaştıkça, AK Parti Genel Başkanımız da seçim beyannamesini açıklayacak. Bütün partiler bu beyannamesi ile seçime girecekler. İktidar partisinin seçim beyannameleri bir taahhüt şeklinde gerçekleşirken, her bahsettiği cümlenin bir taahhüt cümlesi olduğu belirlenirken diğer partilerin beyannamesi vaat olacak. Sorumluluğu kendi omzunda hissetmeyenlerin seçim beyannamelerindeki konular tamamen vaat olarak kalacaktır. Hükümetin içinde ısrarla yer almamak için direnen kişiler şu anda AK Parti'nin ne yapması gerektiğini konuşuyor. Vatandaşlarımız bunları çok iyi şekilde seçiyor. Vatandaşımızın zekası ile onları hafife alan anlayışları hiçbir şekilde affetmeyecektir. HDP terörle alakalı bir noktada terörden bahsetti. Çok şaşırdık ama terörden bahsettiği konu terörle mücadele yasasının kaldırılması, Türkiye'de sanki herhangi bir durum yokmuşçasına terörden bahsetmediler. Vatandaşlarımız buna aldanmayacak. Bu ülkede yaşayan bütün nimetlerinden faydalanan Kürtçülük yapan HDP'nin 1 Kasım seçimlerinde alacağı cevap şimdiden belli olmuştur. HDP eş başkanı diyor ki elektrik üretimi bizim bölgemizde olduğu için paraları bizimdir diyor. Her birimize ait bir bölgeyi ayrıştırmak kesinlikle bizlere yakışmaz hem geçmişimize hem geleceğimize hakaret demektir. Ayrılıkçı zihniyetlere prim vermediğimizi göstereceğiz" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler