Haydar Revi mazbatasını aldı

Trabzon'da geçtiğimiz hafta sonu yapılan İl Kongresi ile İl Başkanı seçilen Haydar Revi, bugün mazbatasını aldı.Trabzon dliyesine giderek Trabzo İl Seçim Kurulu Başkanı İzzet Kaba'dan mazbatasını alan Revi resmen Trabzon AK Parti İl Başkanı oldu.Revi mazb

Haydar Revi mazbatasını aldı

Trabzon'da geçtiğimiz hafta sonu yapılan İl Kongresi ile İl Başkanı seçilen Haydar Revi, bugün mazbatasını aldı.

Trabzon dliyesine giderek Trabzo İl Seçim Kurulu Başkanı İzzet Kaba'dan mazbatasını alan Revi resmen Trabzon AK Parti İl Başkanı oldu.

Revi mazbatasını aldıktan sonra gazetecilerin sorularını cevapladı. Mazbata törenine geldiğiniz için size teşekkür eidyorum diyerek sözlerine başlayan Revi, "resmen şimdi İl Başkanı olduk, arkadaşlarımızda yönetim kurulu üyesi oldu. Yatırımlarla ilgili komisyon oluşturacağız. Burada il başkanının asıl görevi köprü olmaktır. Bu sorunlar proje haline getirilecek. Buradan da Ankara'ya doğru taşınacak. Sayın Başbakanımızın Trabzon'la ilgili yatırımlarla ilgili çok güzel ifadeleri oldu. Çok güzel mesajlar verdi. Trabzon'un önemli bir bölge şehri olduğunu söyledi. Biz bütün bu argümanları, çalışmaları birleştirip proje oluşturacğız. Bizde o projeleri Milletvekillerimiz vasıtası ile Ankara'ya bakanlarımıza, Başbakanımıza taşıyacağız" dedi.

 

mazbata.jpg

955b0d2b1a0dc322c34a4b2fe7974f06.jpg

 

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset