Haydar Revi eski meclis üyeleri ile buluştu.

AKParti Trabzon İl Başkanı Revi, 2004-2014 yılları arasında Meclis Üyeliği yapan isimlerle buluştu.

Haydar Revi eski meclis üyeleri ile buluştu.
Trabzon İl Genel Meclisinin kapatılmasından önceki son İl Genel Meclisi Başkanı olan AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, 2004 ile 2014 yılları arasında Meclis Üyeliği yapanlarla bululuştu.

AK Parti, MHP, CHP, DP ve Bağımsız Meclis Üyeliği yapmış olan isimlerin katıldığı yemekli toplantıda konuşan Revi, “İl Genel Meclisi özellikle son 10 yılda Trabzon’un kırsalına ve merkezine önemli hizmetleri planladı. Bu hizmetler şehrin tarihinde altın harflerle yer almıştır” dedi.  

ÇOK VERİMLİ GEÇMİŞTİR

Revi, Trabzon genelince ilk kez kırsal alanda çöp toplama, köy merkezleri oluşturma, gençlik oyunlarına arsa ve bina bağışı, vakıf üniversitesinin oluşturulmasın alınan kararlar, lüks otellerin yapımı için tahsis edilen arsalar gibi gerçeklerin İl Genel Meclisinin Trabzon’a vurduğu damgasıdır şeklinde konuştu.

İl Genel Meclisinin son başkanı Revi’nin böyle bir davetine memnuniyetle katıldıklarını belirten İl Genel Meclis Üyeleri ise “Revi’nin İl Genel Meclisi Başkanlığı dönemi çok verimli ve şehir adına faydalı geçmiştir” dedi. 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset