Haydar Revi aday adaylığını açıkladı

Bugün AK Parti Ortahisar İlçe Başkanlığında, bir basın açıklaması düzenleyen Revi, İlçe Başkanı Temel Altunbaş’ın katılımıyla aday adayı olduğunu açıkladı.Trabzonspor'un efsane futbolcularından Kadir Özcan’ın hayatını kaybetmesinden büyük üzüntü duyduklar

Haydar Revi aday adaylığını açıkladı

Bugün AK Parti Ortahisar İlçe Başkanlığında, bir basın açıklaması düzenleyen Revi, İlçe Başkanı Temel Altunbaş’ın katılımıyla aday adayı olduğunu açıkladı.

Trabzonspor'un efsane futbolcularından Kadir Özcan’ın hayatını kaybetmesinden büyük üzüntü duyduklarını belirten Revi, “Efsane takımın efsane oyuncusu Kadir Özcan Bey için Allah rahmet eylesin. Yakınlarına, Trabzonlulara başsağlığı diliyorum. Trabzonspor’un çok iyi döneminde oynamış birisi. Yaşamakla Ölüm birbirine bu kadar yakın. Başımız sağ olsun“ dedi.

AK Parti’de 10 yıldır görev aldığını kaydeden Revi, “Mensubu bulunduğum Ak partide önemli görevler ve sorumlularda bulundum. Görev süresince verilen sorumluluklar ve görevleri sonuçlandırmak iyi niyetimle mücadele ettim. 27 yıllık çalışma hayatımda azımsanmayacak tecrübeler kazandım. Partimizin verdiği görevler neticesinde projelere, kalkınma ajanslarına katıldım. Elde ettiğim bu tecrübeleri Ortahisar’a aktarmak istiyorum. Sizler önünde bunu kamuoyuna açıklıyorum. Umarım her şeyin hayırlısı olur” ifadelerini kullandı.

Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş, yaptığı açıklamada, “1 Ekim'de başladı. 30 Ekim’de sona erecek. Bu süreç içerisinde başvurular devam ediyor. Demokratik bir ortamda bir süreç yaşayacağız ve seçilen arkadaşlarımızla birlikte tek yumruk olacağız. Bundan sonraki süreç çok demokratik bir ortamda yapılacak ve adaylarımızın arkasında tek yumruk olarak duracağız. Ne kadar müracaat olacaksa bizim zenginliğimizdir. Allah kendisini mahcup etmesin” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler