HAS Parti'den silah tepkisi!

Yaldız, yazılı açıklamasında, TBMM komisyonlarında görüşülen Silah Kanunu Tasarısı'nın kabul edilemez olduğunu, “Bu öneriyi yılın skandalı olarak gördüğünü” belirtti.Tasarının, Genel Kurula getirilmeden durdurulması gerektiğini savunan Yaldız, şunları kay

HAS Parti'den silah tepkisi!

Yaldız, yazılı açıklamasında, TBMM komisyonlarında görüşülen Silah Kanunu Tasarısı'nın kabul edilemez olduğunu, “Bu öneriyi yılın skandalı olarak gördüğünü” belirtti.

Tasarının, Genel Kurula getirilmeden durdurulması gerektiğini savunan Yaldız, şunları kaydetti:

“Medeniyete doğru hızla ilerleyen, ilim ve teknolojide üstün başarılar sergilenen bir çağda, Türkiye'de kişilerin çok sayıda ve kolayca silahlanmasını öneren yasa tasarısı yılın insanlık ayıbıdır. Herkesin 'analar ağlamasın' duygusunu ülkede yerleştirmeye çalıştığı bir ortamda silah alma ve taşıma yaşının 21'den 18'e indirilmesinin, bir kişinin 5 adet silah alabilmesinin, kolayca sağlık raporları alabilmesinin istenmesi çağ dışıdır. Bu yasa tasarısının yüce Meclise önerilmesi utanç vericidir. Anaların gözyaşlarını sellere mi dönüştürmek istiyorsunuz? Vicdanı ve merhameti olan herkes bu tasarının geri çekilmesi için kendine düşen görevi yerine getirmelidir. Halk şimdiden panikler yaşamaktadır. Bu yasa, yarasa yarasa silah ve kan tüccarlarının işine yarayacaktır.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset