HAS Parti'de Karar Çıktı

Parti genel merkezinde 4,5 saate yakın süren ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın bütünleşme davetinin görüşüldüğü toplantının ardından il başkanları adına ortak basın açıklamasını, Bursa İl Başkanı Ali Molla Salih yaptı.Açıklamada, şu ifadelere yer verild

HAS Parti'de Karar Çıktı

Parti genel merkezinde 4,5 saate yakın süren ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın bütünleşme davetinin görüşüldüğü toplantının ardından il başkanları adına ortak basın açıklamasını, Bursa İl Başkanı Ali Molla Salih yaptı.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi: "Mevcut süreçle ilgili olarak genel başkanımızla yapmış olduğumuz istişarede görüşlerimizi ifade ettik. Netice olarak genel başkanımızın alacağı her türlü karara destek verdiğimizi kamuoyu ile paylaşıyoruz."

KURTULMUŞ, YENİ İSTANBUL İL BAŞKANI'NI BELİRLEDİ

HAS Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, İstanbul İl Başkanlığı'ndan istifa eden Mehmet Bekaroğlu'nun yerine İstanbul İl Başkan Yardımcısı Türker Saltabaş'ı görevlendirdi.

BEKAROĞLU'NUN İSTİFASI İÇİN İLK YORUM

HAS Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, AK Parti'den gelen teklif sonrasında görevinden istifa eden Mehmet Bekaroğlu için "Sayın Bekaroğlu, benim kadim eski dostumdur. Kendisi hakkında bir şey konuşmam, konuşturmam da" dedi.

İstanbul İl Başkanlığı görevinden istifa eden Mehmet Bekaroğlu'nun açıklamalarının hatırlatması üzerine Kurtulmuş, "Sayın Bekaroğlu, benim kadim eski dostumdur. Kendisi hakkında bir şey konuşmam, konuşturmam da" cevabını verdi.

KILIÇDAROĞLU'NA CEVAP

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun kendisi için söylediği sözlere de cevap veren Numan Kurtulmuş, şöyle konuştu:

"Kimin ne söylediği de hiç umurumda değil. Eğer Numan Kurtulmuş ve arkadaşları makam-mevki beklentisi içinde olsaydı şimdiye kadar 50 bin kere olurdu. Numan Kurtulmuş siyasete başladığı ilk günden itibaren söylediği bütün sözlerin hayatının sonuna kadar arkasında olacak"
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler