HAS Parti ateş püskürdü!

Saadet Partisi eski Trabzon Milletvekili ve Halkın Sesi Partisi (HAS) Kurucularından Şeref Malkoçoğlu ve Halkın sesi Partisi Trabzon İl Yönetimi bugün Trabzon Gazeteciler Cemiyetinde basın açıklaması yaptılar. Toplantıda HAS Partinin siyasete hızlı girişi

HAS Parti ateş püskürdü!

Saadet Partisi eski Trabzon Milletvekili ve Halkın Sesi Partisi (HAS) Kurucularından Şeref Malkoçoğlu ve Halkın sesi Partisi Trabzon İl Yönetimi bugün Trabzon Gazeteciler Cemiyetinde basın açıklaması yaptılar.

Toplantıda HAS Partinin siyasete hızlı girişini öncelikle değerlendiren Saadet Partisi eski Trabzon Milletvekili ve Halkın Sesi Partisi (HAS) Kurucularından Şeref Malkoçoğlu, Genel başkan Numan Kurtulmuş’un Saadet Partisinden istifasının ardından bir ay gibi kısa bir sürede HAS Parti’yi kurmalarının büyük bir başarı olduğunu ifade etti. Malkoçoğlu; “1 ay gibi kısa bir sürede HAS Parti’yi kurduk. 28 Kasım günü de 1. Olağan Kongremizi yapacağız. Seçime katılmak için 55 ilde parti teşkilatını kurduk. Bu sayı ilerleyen günlerde artacaktır. Kongremize 25- 30 bin kişinin katılmasını bekliyoruz. Trabzon İl Teşkilatımızda gümbür gümbür geliyor. Trabzon ilinde de 13 ilçe teşkilatımız kuruldu. Bu sayı 18’e çıkacak” dedi.

AK PARTİ EKONOMİ DIŞI SİYASET YAPIYOR

Türkiye’nin şu an ki ekonomisini ele alan Saadet Partisi eski Trabzon Milletvekili ve Halkın Sesi Partisi (HAS) Kurucularından Şeref Malkoçoğlu, “AK Parti’nin bugüne kadar aldığı oylar tamamen ekonomi dışı yapmış olduğu siyasetin ürünüdür. AK Parti hizmet değil, laikliği öne sürerek, askeriyeyi öne sürerek, Ergenekonu öne sürerek oy kazanmıştır” şeklinde konuştu.

TARIM VE HAYVANCILIĞI BİTİRDİLER!

Malkoçoğlu, “AK Parti Türkiye’de tarımı tamamen bitirmiştir. Bunun ispatını geçen hafta Kurban Bayramında gördük. Dünyanın en verimli topraklarına sahip olan Türkiye’mizde bu yıl kurbanlıklar yurt dışından getirildi. Bu da demektir ki AK Parti hayvancılığı ve tarımı Türkiye’de bitirmiştir. Buna biri yer büyük bir kısmı bakar politikası denir.

LİZBON’DAKİ NATO ZİRVESİ

Malkoçoğlu birkaç gün önce Lizbon’da yapılan NATO zirvesi için ise “Hükümet gereken tavrı ortaya koymamıştır. Acizliklerini başarı gibi halka başarı gibi lanse ediyorlar. Füze kalkanı kurulacak daha NATO’nun düşmanı kim bunu bile bilmiyorlar. Bir de TV’lerde çıkmış Lizbon zirvesine İran’ı sokmadık diyorlar. Sayın Cumhurbaşkanı binlerce Müslüman’ın öldürüldüğü Irak’a, Başbakan da Afganistan’a bir baksın. Sonumuzun Osmanlı devleti gibi olmasından korkuyoruz. Osmanlı’da Almanya’nın tuzağına düşerek kendini savaşın ortasında bulmuştu. Hükümet NATO zirvesini sevimli cümlelerle halka iyi bir şeymiş gibi anlatıyor. Ama geleceğimizi tehdit altına koyuyorlar. Neden Türkiye’ye kuruluyor? Kurulunca düğmeye kim basacak? Düğmeye basılınca neler olacak? Çıkıp halka gerçekleri söylesinler. Başbakan eksik ve yanlış bilgilendirme yapıyor. Türkiye’mizi kirli teşkilatlara alet ediyorlar. İnsanlara gerçekleri söylemezlerse yargılanacaklar” ifadelerini kullandı.

TRABZON’A MI KURULACAK?

Trabzon’a kurulmasının korkusunu çektiğini söyleyen Malkoçoğlu “NATO’nun füze kalkanının daha önceleri de Trabzon’a kurulu olması bizi tedirgin ediyor. Hükümet Trabzonluyu endişeye sokmuştur. Henüz net bir karar söylenmedi ama Trabzon’a kurulma olasılığının büyük olduğunu düşünüyoruz. Hükümetin gidişatı onu gösteriyor” şeklinde konuştu.

Haber: Hande Alemdar/ Haber61.net

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset