Hamzaçebi Liderini ziyaret etti

CHP İstanbul Milletvekili Kemal Anadol ve Trabzon Milletvekili Akif Hamza Çebi, fıtık ameliyatı olan Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nu hastanede ziyaret etti. Anadol, "Sayın Genel Başkanımızın sağlık durumu çok iyi, bu akşam taburcu olması bekleniyor" de

Hamzaçebi Liderini ziyaret etti

CHP İstanbul Milletvekili Kemal Anadol ve Trabzon Milletvekili Akif Hamza Çebi, fıtık ameliyatı olan Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nu hastanede ziyaret etti. Anadol, "Sayın Genel Başkanımızın sağlık durumu çok iyi, bu akşam taburcu olması bekleniyor" dedi.
CHP İstanbul Milletvekili Anadol ve Trabzon Milletvekili Çebi, Kılıçdaroğlu'nu ameliyat olduğu Güven Hastanesi'nde ziyaret etti. Hastane çıkışında gazetecilerin sorularını cevaplayan Anadol, Kılıçdaroğlu'nun sağlık durumunun çok iyi olduğunu belirterek, "Sayın Genel Başkanımızın sağlık durumu çok iyi, ameliyatı bizim için sürpriz olmadı. Genel Başkan Yardımcımız Gürsel Tekin ve hastane başhekimi ilerleyen dakikalarda konuyla ilgili açıklama yapacaklar" diye konuştu.
CHP İletişim Koordinatörü Baki Özilhan ise, gazetecilere yaptığı açıklamada, saat 13.30'da Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin ile hastane başhekiminin bir basın toplantısı yapacağını söyledi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset