Hamzaçebi: CHP iktidar olacak

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak İl Başkanlığı tarafından İktidara Yürüyüş Gecesi düzenlendi. Alaborina'da, İktidara Yürüyüş Gecesi gerçekleştirildi. Geceye; Sinop Milletvekili ve Gençlik ve Gençlik Örgütlenmesinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı

Hamzaçebi: CHP iktidar olacak

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak İl Başkanlığı tarafından İktidara Yürüyüş Gecesi düzenlendi. 

Alaborina'da, İktidara Yürüyüş Gecesi gerçekleştirildi. Geceye; Sinop Milletvekili ve Gençlik ve Gençlik Örgütlenmesinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Engin Altay, Giresun Milletvekili Eşref Karaibrahim, Trabzon Milletvekili ve Grup Başkanvekili Mehmet Akif Hamzaçebi, Ankara Milletvekili Hakkı Süha Okay, Zonguldak Milletvekilleri Ali Koçal ve Ali İhsan Köktürk, Zonguldak Belediye Başkanı İsmail Eşref, CHP Zonguldak İl Başkanı Tümer Peker, 22. Dönem Zonguldak Milletvekili Harun Akın, CHP'den Zonguldak milletvekili aday adayı Osman Yayla, CHP'den Zonguldak milletvekili aday adayı Şerafettin Turpçu, CHP Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık ve davetliler katıldı. Bir konuşma yapan CHP Zonguldak İl Başkanı Tümer Peker, "Bu akşam burada olmamızın amacı kaynaşmak, Cumhuriyet Halk Partilileri bir çatı altında toplayabilmek ve tanıştırmaktır, kucaklaşmalarını sağlamaktır" dedi.

Bu aralar buna çok ihtiyaç olduğunu düşündüğünü belirten Peker, şöyle konuştu: "Hepimiz biliyoruz ki 2011 Haziranında ülkemizde hayati anlam taşıyan bir genel seçim var. Bunun içindir ki 8 yılı geçkin bir süredir yürütmenin başındaki AK Parti hükümetinden kurtulmak için birlik ve beraberliğe, kucaklaşmaya, omuz omuza hareket etmeye ihtiyacımız var diyorum. Zonguldak'ta istatistikler gösteriyor ki 2002 ve 2007 genel seçimleri ile 12 Eylül 2010 tarihinde yapılan referandumda CHP'nin oyları büyük oranda
artmıştır. Biz buradan diyoruz ki önümüzdeki ilk genel seçimde emeğin başkenti Zonguldak'ta CHP birinci parti olacaktır. Bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın."

Trabzon Milletvekili ve Grup Başkanvekili Mehmet Akif Hamzaçebi de "4 ay önce Türkiye bir referandum yaşadı. Büyük bir coşku estirdik. İktidara yürüyüş için start veriyoruz. CHP inşallah seçimde iktidar olacaktır" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset