Halk Trabzonspor’u sorun olarak kaçıncı sırada görüyor

Haber61/Haber Servisi -  AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Asım Aykan, Trabzon’da 1590 kişi üzerinde bir anket çalışması yaptığını açıkladı.Aykan anket sonuçlarını şöyle açıkladı; “1590 arkadaşımız ile anket çalışması yaptık. Trabzon merkezde yaptı

Halk Trabzonspor’u sorun olarak kaçıncı sırada görüyor

Haber61/Haber Servisi -  AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Asım Aykan, Trabzon’da 1590 kişi üzerinde bir anket çalışması yaptığını açıkladı.

Aykan anket sonuçlarını şöyle açıkladı; “1590 arkadaşımız ile anket çalışması yaptık. Trabzon merkezde yaptık. Mart ayının 7’sinde bu çalışmayı yaptırdık. Öne çıkan hususlar şunlar: Trabzon’da sorun olarak neyi görüyorsunuz diye sorduğumuzda birinci sırada trafik çıkıyor. Bu kadar yol yapılmasına rağmen.. İkinci sırada işsizlik, 3. sırada pahalılık, 4. sırada köy yolları, 5. sırada eğitim, 6. sırada Trabzonspor, 7. sırada sosyal yaşam alanlarının olmayışı, 8. sırada Suriyeli dilenciler… O da yeni bir durum Trabzon’da ve mahallelerin aydınlatması son olarak gözüküyor. Demek ki bu elektrik kesintileri meselesi önümüzde çıkıyordu. Burada da çıktı gözüküyor”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset