Halil Memiş teşkilatları dolaşıyor

Geçen hafta yaptığı basın açıklaması ile MHP’de aday adaylığını ilk açıklayan aday adayı olan Memiş, sürece en hazırlıklı ve donanımlı giren aday adayı olarak dikkati çekti.Mesleki hayatında da planlı ve projeli çalıştığı bilinen Memiş çalışmalarını teşki

Halil Memiş teşkilatları dolaşıyor

Geçen hafta yaptığı basın açıklaması ile MHP’de aday adaylığını ilk açıklayan aday adayı olan Memiş, sürece en hazırlıklı ve donanımlı giren aday adayı olarak dikkati çekti.

Mesleki hayatında da planlı ve projeli çalıştığı bilinen Memiş çalışmalarını teşkilat ziyaretleri üzerinde yoğunlaştırırken, aynı zamanda kanaat önderlerini ve sivil toplum kuruluşları ile medya kuruluşlarını ziyaret etmeyi de ihmal etmiyor.

Milletvekili Kucaklayıcı ve İlgili Olmalı Teşkilat Teşkilat ziyaretlerinde, bir milletvekilinin toplumun tüm unsurlarını kucaklama özelliğine sahip olması gerektiğini, Milliyetçi Hareket Lideri Sayın Devlet Bahçeli’nin de ifade ettiği gibi, Türk Milleti olgusunun bin yıllık bir harcın ürünü olduğunu, bu Milleti ayrıştırmak değil kucaklamak gerektiğini ifade eden Memiş, bir milletvekilinin bölgesi ile Ankara arasında köprü olması gerektiğini, ülkenin genel politikalarına destek vermesinin yanında, bölgesi için de politika üretmek için çaba sarfetmesi gerektiğini dile getirdi. Bunu yanında, halkın Ankara’da sorunlarıyla ilgili bir muhatap bulmak istediğini çok iyi bildiğini ifade eden Memiş, bir milletvekilinin bunu sağlamasının gerekli olduğunu dile getirdi.

Kentin Tüm Unsurlarıyla Barışık Olunmalı Siyaset yapan kişilerin, sadece seçmenleriyle veya vatandaşla değil, kentin ve toplumun tüm unsurlarıyla barışık olması gerektiğini, kamu oyuna yön veren basın kuruluşları, sivil hayatın gelişmesine öncülük eden sivil toplum kuruluşları, mesleki gelişmenin ve dayanışmanın aracılığını yapan meslek odaları ve diğer meslek kuruluşları ile barışık olması gerektiğini, bunun toplumsal gelişmeye önemli katkı sağlayacağını ifade eden Memiş, bunun aynı zamanda siyasetçilerin sorunları daha iyi tespit edebilmesine imkan sağlayacağını ve bu sayede ihtiyaca cevap  verecek çözüm önerilerinin ortaya çıkabileceğini ifade etti.

“Sorunları tespit etme kabiliyeti olmayanların çözüm üretmesi mümkün değildir…”

Memiş, siyaset mekanizmanın sorunları çözme yeri olduğunu, ancak çözüm üretebilmenin yolunun öncelikle sorunların tespitinden geçtiğini, bu konuda kendisinin elinde gerek Trabzon’la ilgili gerekse Türkiye’nin sorunlarıyla ilgili bir çok tespitin bulunduğunu, bunların çoğunu bizzat yaşayarak elde etiğini ifade etti.

Bu nedenle, sorunları analiz edebilme ve çözüm üretebilme kabiliyetine sahip olduğunu da dile getirdi.

Memiş’ten Kadın Kolları Ziyaretleri...

MHP’nin Trabzon’daki tüm ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek fikir alışverişinde bulunan Memiş, gezdiği teşkilatlarda teşkilat mensuplarının Milliyetçi Hareketin Lideri Sayın Devlet Bahçeli’den aldıkları sesle, iktidarı olabildiğince yüksek bir istekle arzuladıklarını gördüğünü, bunun dalga dalga yayılacağını ve MHP’nin; MHP üzerinde olumsuz senaryo yazanları hayal kırıklığına uğratacağını ifade etti.

Özelikle bu süreçte MHP’den aday adayı olan herkesi tebrik ettiğini her fırsatta dile getiren Memiş, ziyaretlerinde teşkilatların aday adaylarının tamamını bağırlarına basacaklarından şüphe etmediğini, aday adayı olan tüm arkadaşlarının bunu hak ettiğini ifade etti.

Aday adayı olan tüm arkadaşlarının, 12 Haziran tarihine kilitlendiklerini düşündüğünü ifade eden Memiş, şahsi olarak kendileri açısından sonuç ne olursa olsun, teşkilatlarla birlikte sonuna kadar MHP iktidarı için mücadele edeceklerini, bu şekilde çalışılması halinde de Milliyetçi Hareketin iktidara geleceğinden emin olduğunu ifade etti.

Beraberindeki Belediye Başkanları ile Akçaabat Kadın Kollarını ziyaret eden Memiş, yaptığı konuşmada

“Kadınlarımız bizim baş tacımızdır. Yuvayı dişi kuş yapar. Sizlerden yüce Türk Milletinin yuvası olan Türkiye Cumhuriyeti Devletinin, Milliyetçi Hareketin Lideri Sayın Devlet Bahçeli’nin ifade ettiği ‘Onarım ve Toparlanması’nda etkin rol oynamanızı istiyorum. Bunu tüm Türk kadınlarından istiyorum.” Şeklinde seslendi.

Trabzon Kadın Kollarının ziyareti de Memiş’in programında yer alıyor. Trabzon’un Ses Vermesini İstiyorum Halil Memiş yaptığı ziyaretlerde, teşkilat mensuplarına, “Sizlerin ve Trabzon’un ses vermesini istiyorum. Sizden aldığım sesi Ankara’ya, Ankara’dan çıkacak sesi tüm Türkiye’ye, Türkiye’nin sesini de ‘2023 Lider Ülke Türkiye’ vizyonu çerçevesinde başta Türk Dünyası olmak üzere, Türk - İslam coğrafyasına ve tüm dünyaya duyurmak için Milliyetçi Hareket kadrolarıyla çalışma irademi ortaya koydum.” şeklinde seslendi.

Memiş ilginç söylemleriyle de dikkat çekiyor…

Memiş “söz veriyorum” ifadesini asla kullanmayacağını, zaten ağızlarından çıkan her şeyin Milliyetçi Hareket sözü olarak addedilmesi gerektiğini her ortamda ifade ediyor.

Memiş ayrıca; sözlerin yeminsiz olması gerektiğini, çünkü sözüne inanılmayanın yeminine de inanılmayacağını sıkça dile getiriyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler