Hakan Usta milletvekili adayı

Hakan Usta Trabzon’da AK Parti’den milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı. 14 yıllık memuriyet hayatı olan ve Türkiye de birçok profesyonel ligde futbol oynayan Hakan Usta Ak Partiden milletvekili adayı adayı oldu. Akçaabat Sebatspor, Ofspor, Giresun s

Hakan Usta milletvekili adayı

Hakan Usta Trabzon’da AK Parti’den milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

14 yıllık memuriyet hayatı olan ve Türkiye de birçok profesyonel ligde futbol oynayan Hakan Usta Ak Partiden milletvekili adayı adayı oldu.

Akçaabat Sebatspor, Ofspor, Giresun spor, Pendikspor, Trabzon Telekomspor ile Trabzon Yalı sporda profesyonel futbol oynayan Hakan Usta Trabzon spor kamuoyunun yakından tanıdığı bir isim olarak tanınıyor.

Trabzon Gençlik Hareketi ve Kültür Derneği başkanı, Necmiatispor kulübü ikinci başkanı ASKF Üst kurul delegesi olan Hakan Usta’nın, KTÜ Nörolöji Bölümünde Asistan  Dr .Elmas Usta ile evli ve bir çocuk babası olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset