Hakan Şükür fena bombaladı: Allah yokmuş...

İstanbul Bağımsız Milletvekili Hakan Şükür twitterdan eski partisine yüklendi.Partisinden istifa etmesinin ardından özellik rüşvet ve yolsuzluk operasyonu üzerinden eski partisine yönelik eleştirilerini sürdüren Şükür, Twitter hesabından yaptığı açıklamad

Hakan Şükür fena bombaladı: Allah yokmuş...

İstanbul Bağımsız Milletvekili Hakan Şükür twitterdan eski partisine yüklendi.

Partisinden istifa etmesinin ardından özellik rüşvet ve yolsuzluk operasyonu üzerinden eski partisine yönelik eleştirilerini sürdüren Şükür, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

"Allah yokmuş gibi davranmak büyük bir çaresizliğin şeytana teslimiyeti gibi geliyor bana. Oysa Allah var; rüşveti haram kılmış, yetim hakkını haram kılmış, zulmü haram kılmış ve hesap soracak bir muhakemenin sahibi. O sürgüne gönderilen bu ülkenin evladı olan polisler, savcılar bürokratlar Allah vistaekil; bunu en iyi siz bilirsiniz."

hknsukurr.20140210121411.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset