Haberal'dan şehitliğe ziyaret

CHP Zonguldak Milletvekili Prof.Dr. Mehmet Haberal, ambulansla geldiği Şehitlik'te şehit askerlerin mezarlarını ziyaret etti. Burada konuşan Haberal, bir şehit yakını ile girdiği diyalogda, “Bütün hedefimiz medeniyet düzeyine çıkıp ülkemizi yüceltmek ve y

Haberal'dan şehitliğe ziyaret

CHP Zonguldak Milletvekili Prof.Dr. Mehmet Haberal, ambulansla geldiği Şehitlik'te şehit askerlerin mezarlarını ziyaret etti. Burada konuşan Haberal, bir şehit yakını ile girdiği diyalogda, “Bütün hedefimiz medeniyet düzeyine çıkıp ülkemizi yüceltmek ve yükseltmektir. Ben de her zaman bunu yaptım” dedi.


Sabah saatlerinde kaldığı Pembe Köşk’ten ambulansla mezarlığa hareket eden Prof.Dr. Mehmet Haberal, geldiği Mezarlıklar Müdürlüğü’nde ilk olarak Şehitliği ziyaret etti. Burada bir şehit yakını ile konuşan Haberal, “Ben bütün şehitlerimizi rahmet ve şükranla anıyorum. Ülkemizin kuruluşunu, Atatürk ve silah arkadaşlarını şükran ve rahmetle anıyorum. Bu gün ülkemiz bu aziz şehitlerimizin canı pahasına kurularak bu günlere gelmiştir” dedi.

BU ÜLKE HEPİMİZİN
Şehit yakını ile ayaküstü sohbet eden Ergenekon tutuklusu Mehmet Haberal, çalışarak Türkiye’nin medeniyetler seviyesine çıkarılması gerektiğini ifade etti. Burada konuşan şehit yakını, “Hocam inşallah sizin gibi düşünen insanlar başımızdan eksik olmaz da, şehitlerimize de artık bir yerde bir şekilde son verilir” dedi.
Prof. Dr. Mehmet Haberal ise “Herkes görevini yapınca inşallah düzelecek. Ülke hepimizin bunu hepimiz çok iyi bilelim. Ülkemize hepimizin sahip çıkması gerekiyor. Ben temenni ederim ki, bu çalışmakla olur. Hepimiz çalışarak katkı sağlayalım. Bütün hedefimiz medeniyet düzeyine çıkıp ülkemizi yüceltmek ve yükseltmektir. Ben de her zaman bunu yaptım. Her zaman hizmete talibim. İmkanlar olduğu sürece bunu yapmaya çalıştım” diye konuştu.


Şehitler ile PKK’lı teröristlerin aynı kefeye koyulduğunu öne süren şehit yakını “Hocam bu gün bizim görüşümüze göre bir şehit ailesi olarak bir PKK’lı ile bir askeri aynı kefeye koyuyorlar” dedi. Bunun üzerine Haberal “Onlar başka şeyler, onları başka ortamda konuşalım” diye karşılık verdi.


Şehitliğin merdivenlerinden inen Mehmet Haberal, gazetecilerin yoğun ilgisi üzerine, “Bakın şunu söylüyorum ben cerrahım bu gün size burada bir şey olursa müdahale edemem ona göre dikkatli olun. Onu bilin yani” dedi. Ambulansa binen Mehmet Haberal, annesi ve babasının mezarlıklarına gitmek üzere yola çıktı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler