haber61 Ankara’da

Ankara'da bugün Trabzon konuşulacak. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde düzenlenecek olan Aday Tanıtım töreninde Trabzon'un Belediye Başkan adayını açıklayacak. Erdoğan'ın Trabzon Belediye Başkan adayı olarak Orhan Fevzi Gümrükçüoğl

haber61 Ankara’da
Ankara'da bugün Trabzon konuşulacak. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde düzenlenecek olan Aday Tanıtım töreninde Trabzon'un Belediye Başkan adayını açıklayacak. Erdoğan'ın Trabzon Belediye Başkan adayı olarak Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nu açıklaması bekleniyor.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, Trabzon'un belediye başkan adaylarıyla birlikte Gümüşhane Belediye Başkan adayını da açıklayacağı ve Trabzon'da 10 ilçe, Gümüşhane'de ise 5 ilçenin belediye başkan adaylarını açıklayacağı belirtildi.

Aday tanıtım toplantısını canlı olarak haber61'den takip edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset