Güvenlik Zirvesi sonrası ilk açıklama!

Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında gerçekleştirilen güvenlik zirvesi sonrası yapılan açıklamada bundan sonra sınır bölgesinde her hangi bir ihlalin yaşanması durumunda atılacak adımların değerlendirildiği, NATO Konseyi'nde yapılan görüşmeler ve sonras

Güvenlik Zirvesi sonrası ilk açıklama!

Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında gerçekleştirilen güvenlik zirvesi sonrası yapılan açıklamada bundan sonra sınır bölgesinde her hangi bir ihlalin yaşanması durumunda atılacak adımların değerlendirildiği, NATO Konseyi'nde yapılan görüşmeler ve sonrasında Türkiye ile dayanışma ifade eden açıklamanın memnuniyetle karşılandığı bildirildi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun başkanlığında Çankaya Köşkü'nde gerçekleştirilen güvenlik zirvesi sonrası, Başbakanlık Basın Merkezi'nden yayımlanan yazılı basın açıklamasında, şu ifadeler yer aldı:

"Sayın Başbakanımızın başkanlığında Çankaya Köşkü'nde güvenlik toplantısı gerçekleştirilmiştir. Toplantıda Suriye'de yaşanmakta olan gelişmeler, Türkiye Suriye sınır bölgesindeki hava ihlalleri de dahil olmak üzere detaylı bir şekilde ele alınmıştır. Bundan sonra sınır bölgesinde her hangi bir ihlalin yaşanması durumunda atılacak adımlar değerlendirilmiştir.

NATO Konseyi'nde bugün yapılan görüşmeler ve sonrasında Türkiye ile dayanışma ifade eden açıklama memnuniyetle karşılanmıştır. Toplantıda Suriye ve Irak topraklarından ülkemize yönelen terör tehdidi ile yurt içinde sürdürülmekte olan terörle mücadele operasyonlarında gelinen son durum ayrıntılı bir şekilde görüşülmüştür. Vatandaşımızın güvenliğini sağlamak ve terör tehdidini bertaraf etmek için operasyonlar kararlılıkla devam ettirilecektir."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler