Gürsel Tekin okey masasında

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, seçim çalışmaları kapsamında geldiği Sakarya'da Söğütlü, Ferizli, Kocaali, Kaynarca ve Karasu ilçelerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Gençliğinde kahvehanede çalışan ve kendisi de siya

Gürsel Tekin okey masasında

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, seçim çalışmaları kapsamında geldiği Sakarya'da Söğütlü, Ferizli, Kocaali, Kaynarca ve Karasu ilçelerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Gençliğinde kahvehanede çalışan ve kendisi de siyasete atılmadan önce kafeterya işleten Gürsel Tekin, ziyaret ettiği bir kahvehanede okey oynadı.

İlçelerdeki esnafı ziyaret eden Tekin, Söğütlü ilçesinde gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.

 

'KILIÇDAROĞLU'NA SİLAHLA BİLE YALAN SÖYLETEMEZSİNİZ'

Tekin, Başbakan Erdoğan'ın 'Yalan Rüzgarı dizisi yeniden çevrilse Kemal Kılıçdaroğlu başrol oynar' sözlerine ilişkin olarak, Kılıçdaroğlu'nu yıllardır tanıdığını belirterek, ''CHP Genel Başkanı ve benim liderim olduğu için söylemiyorum. Sayın Kılıçdaroğlu'na silahla yalan söyletemezsiniz ama Sayın Başbakanın yalanını zamanınız varsa sayayım. Nereden başladı biliyor musunuz Sayın Başbakan'ın yalanları? 2001 yılından itibaren başladı. Sayın Başbakan demedi mi, 'Ofer ile görüştün' dediler, bu çıktı, 'kim çıkarıyor bunu' dedi. 24 saat geçmedi Ofer ile görüştüğü ortaya çıktı'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset