Gürsel Tekin adaylığını koyuyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, İstanbul'dan belediye başkanlığı için aday adayı olacağını söyledi. Tekin, "Sadece ben değil, benim dışımda 2 tane daha aday adayımız var" dedi."LOBİM YOK, ALLAH'IM VAR"Gürsel Tekin, Chp

Gürsel Tekin adaylığını koyuyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, İstanbul'dan belediye başkanlığı için aday adayı olacağını söyledi. Tekin, "Sadece ben değil, benim dışımda 2 tane daha aday adayımız var" dedi.

"LOBİM YOK, ALLAH'IM VAR"

Gürsel Tekin, Chp Tuzla İlçe Teşkilatı önünde, seçim otobüsünden partililere seslendi. Basın mensuplarının sorularını cevaplayan Tekin, belediye başkanlığı adaylığı ile ilgili, "İnşallah tabiki, bu düşüncemi ifade ettim. Önümüzdeki günlerde Ümraniye'de binlerce, milyonlarca kent mağdurlarıyla beraber, mağdur edilmiş lobilerimle beraber, yani benim beton lobim yok, benim medya lobim yok, bir Allah'ım var bir de İstanbul'daki mağdurlarım var. Onlarla birlikte İstanbul'da bayramdan sonra İnşallah start vereceğiz.

"2 TANE DAHA ADAY VAR"

Sadece ben değil benim dışımda 2 tane daha aday adayımız var. Onlarla omuz omuza Chp'nin İstanbul'da iktidarını sağlamak için mücadele edeceğiz." ifadelerini kullandı.

"İSTANBUL SAHİPSİZ DEĞİL"

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, "Kurban bayramından hemen sonra İstanbul'un yeniden kurtuluşu için düğmeye basacağız" dedi. Tekin, "İstanbul sahipsiz değildir, çaresiz değildir" diye konuştu.

Gürsel Tekin, Tuzla'da yaklaşık 5 bin kişiden oluşan grubun partisine katılım törenine katıldı. Törene katılanlar arasında, geçtiğimiz haftalarda Chp'den Beyoğlu Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıklayan Aylin Kotil de vardı.

"GEZİ RUHUNU YANSITMAK İÇİN YOLA ÇIKACAĞIZ"

CHP'lilerin yoğun katılım gösterdiği törene seçim otobüsü ile gelen Gürsel Tekin, partisinin Tuzla'daki ilçe başkanlığı önünde vatandaşları selamladı. Otobüsün üzerinde kısa bir konuşma yapan Tekin, 6 Ekim'in İstanbul'un kurtuluş yıldönümü olduğuna değinerek, partisine katılan vatandaşların önemli bir tercih yaptığını vurguladı. Chp'de siyaset yapmanın yurttaşlık görevi olduğunu belirten Tekin, "CHP'nin ve Chp'lilerin olduğu her yerde çare vardır. Kimse umutsuz olmasın. İstanbul sahipsiz değildir, çaresiz değildir. Gezi Ruhunu yaşatmak, yeşile, çevreye, demokrasiye sahip çıkmak için yola çıkacağız. Kurban bayramından hemen sonra İstanbul'un yeniden kurtuluşu için düğmeye basacağız" dedi.

ÇİÇEKLER ATTI, GÜVERCİNLER UÇURDU

Konuşmasının ardından seçim otobüsünden halkın üzerine çiçekler atan ve beyaz güvercinler uçuran Gürsel Tekin, daha sonra kalabalığın arasına inerek partiye katılan vatandaşlara rozet taktı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler