Günnar ve Gümrükçüoğlu Bir arada !

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, AK Parti Trabzon Büyüşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ile il başkanlığında bir araya gelerek sohbet ettiler.Partide bulunan yönetim kurulu üyelerinin de yer aldığı görüşme samimi bir ortamda

Günnar ve Gümrükçüoğlu Bir arada !

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, AK Parti Trabzon Büyüşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ile il başkanlığında bir araya gelerek sohbet ettiler.

Partide bulunan yönetim kurulu üyelerinin de yer aldığı görüşme samimi bir ortamda gerçekleşti. İl Başkanı Günnar Trabzon’a yapılacak projelerle ilgili fikir paylaşımında bulunup özellikle Başbakan Erdoğan’ın son Trabzon ziyaretinde olurunu verdiği Trabzon’a kurulacak yatırım adaları ile Sürmene Çamburnu Tersanesi alanında konuşlandıracak Lojistik aktarma tesisleri konularında görüş alışverişinde bulundular.

Trabzon’un önünün açık olduğunu, birliktelik içinde bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da Trabzon’a önemli hizmetlerin aktarılacağını belirten AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, gece bastıran kar nedeniyle oluşturulan kriz masasında sabaha kadar çalışıp yorgun ve uykusuz kalmasına rağmen, il başkanlığının davetine katılan Trabzon Belediye başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na teşekkür etti.

Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’da davete katılmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek ‘teşkilatlarımızın gücü ve belediyemizin çalışkanlığı ile Trabzon Türkiye’nin en fazla ve en güzel yatırımlarını almaya devam edecektir’ ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset