Günnar: Onların başarısı bizim başarımız

AK Parti Trabzon İl Başkanlığı Mayıs Ayı Danışma Meclisi toplantısı Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.Danışma meclisi toplantısına AK Parti Trabzon Milletvekili Faruk Nafiz Özak,  Trabzon eski milletvekili Şeref Malkoç, İl Başkanı Dr

Günnar: Onların başarısı bizim başarımız

AK Parti Trabzon İl Başkanlığı Mayıs Ayı Danışma Meclisi toplantısı Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

Danışma meclisi toplantısına AK Parti Trabzon Milletvekili Faruk Nafiz Özak,  Trabzon eski milletvekili Şeref Malkoç, İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Seyfullah Kınalı, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ile ilçe belediye başkanları, ilçe başkanları ve teşkilat mensupları katıldı.  

GÜNNAR: “GİRDİĞİMİZ HER SEÇİMDE BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞTUK”

Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, Trabzon'un AK Parti kurulduğundan beri başbakana beklentilerinin üzerinde destek verdiğini ifade ederek, "Girdiğimiz her seçimlerde tüm şer odakları ve art niyetlileri Cenab-ı Allah mahçup ettirerek, başarıdan başarıya koşmuşuzdur. Burada en büyük pay teşkilatımızındır. gece gündüz demeden koşuşturarak bu çok çok önemli yerel seçim sürecini hep bir olarak seçim sandıklarında başarıya ulaştırmıştır.

Sadece hakkın rızası için gösterilen bu çabalar gelecek nesillerimizin daha iyi bir yaşam alanına kavuşması içindir. Türkiye'nin önünü kesebilmek, dış güçlerin veya yabancı ülkelerin veya yaşamasını ticari anlayışına bağlamış diğer ülkelerin daima hesaplarında vardır. Bizler Türkiye olarak dış güçlerin bu uğraşlarını makul karşılamadık” ifadelerine yer verdi.

GÜNNAR: “ TRABZON YÜZDE 60'LIK OY ORANINI YÜZDE 70'LERE ÇIKARACAKTIR"

Günnar, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bize düşen birlik ve beraberliğimizden taviz vermeden bütün düşmanlarımıza rağmen daha güçlü bir şekilde ayakta durabilmektir. T.C. tarihinde eşi benzeri görülmemiş bir iktidar, ve dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan ve partisi ile birlikte Türkiye'nin istikrarının daim olmasını sağlamaktır. Bundan sonra nasıl çalıştıysak bundan sonra da aynı şekilde gayret edeceğiz. 19 belediyenin 17'sini kazandık. Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile birlikte diğer 16 belediyeyi kazanmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Biz teşkilatlarımız olarak belediye başkanlarını yıldızlarımız olarak görüyoruz. Onların başarısı partimizin başarısıdır.

17 belediye başkanımız da 2 aylık süreçte gösterdikleri performans ve samimiyetle çok başarılı olacaktır. İşler kolay değil, belediyecilik dünyanın en zor işlerinden bir tanesidir. Biz teşkilatlar olarak belediye başkanlarımıza sağduyulu yaklaşmalıyız. Türkiye'nin önünü kesmek üzere bugün dahi gezi olayları ile birlikte harekete geçmek isteyenler var. Vatandaşlarımız hangi siyasi görüşten olursa olsun, bir bütün halinde bunlara prim vermemektedir. Türkiye'nin önünü kesmek isteyen bu zihniyet yine PKK'nın hareketlendirilmesi ile birlikte başarıya ulaşamayacaktır. Ağrı, Yalova, 7 ilçe ve 5 beldede seçimler yapılacak. 

2023 hedefimize 9 yıl kaldı. Türkiye aldı başına gidiyor. AK Parti ile birlikte uçuyor. Paralel yapılanmanın AK Parti'ye karşı hatta daha da ötesi T.C. devletine karşı girişmiş olduğu operasyonlar, Türkiye'nin önünü kesmeye yetmemiştir. CIA, MOSAD, hangi örgütün ve devletin taşeronluğunu yaparsa yapsınlar, samimi olmayan insanlar o samimiyetsizliklerin altında inim inim inleyecek ve ezilecektir. Türk insanı onlara gereken dersi vermiştir. Bu seçimlerde Trabzon Türkiye beşincisi olmuştur. Gönül istifayı ve görevden ayrılmayı kabul etmez.

Burada en güzel örneği var. Ahmet Metin Genç, kardeşimiz de bir kez istifa, bir kaç kez il başkanlığı ve arkasından Ortahisar Belediye Başkanlığı görevine getirildi. Bugün Ortahisar, yarın daha da üst düzey görevler, inşallah millete hizmet etme yolunda devam edecektir. Trabzon'da ki 3 ilçe teşkilatımızın ayrılışını çok önemli görmüyoruz. Allah hepimiz ve hepsi için hayırlısını nasip eylesin. Sayın Başbakanımız Cumhurbaşkanı olacaktır. İnşallah Trabzon yüzde 60'lık oy oranını yüzde 70'lere çıkaracaktır"

FARUK ÖZAK'IN AÇIKLAMALARI 2. SAFADA

ÖZAK: “ALLAH NASİP EDERSE BAŞBAKANIMIZ CUMHURBAŞKANI ADAYI OLACAK”

AK Parti Trabzon Milletvekili Faruk Nafiz Özak, AK Parti'nin siyasetin kalitesini ve itibarını yükselttiğini ifade ederek, "Halka hizmet hakka hizmetin en büyüğüdür. Teşkilat mensupları olarak sizler eşinizi çoluk çocuğunuzu ihmal ederek Allah rızası için çalışıyorsunuz. 13 yıl önce kurulan partimiz bugün Hamamizade’ye sığmıyor. Cumhuriyetimizin en başarılı Mayıs ayı 2013 yılı Mayıs ayı oldu. İhracatımız tavan yaptı. Marmaray'ı açtık. Üçüncüsü 8 milyar Euro'ya çıkacak üçüncü havalimanı. Devlet bir lira vermeden yapılıyor. Türk müteahhitler yapıyor ve devlete her yıl 1 milyar Euro verecekler. Yap işlet devret. Böyle bir başarı olabilir mi? Dünyada krizle boğuşurken, Türkiye aldı başını gidiyor. Bunlar yetimin hakkını korumaktır.

Yeter söz milletindir diyen rahmetli Menderes ve arkadaşları idam edildi. Onu idam edenler unutuldu. Sayın Başbakanımıza yapılan darbe girişimlerine karşı güçlü bir irade oluştu. Bütün bunlar sizlerin eseri. Ben selam örgütündeyim, Adnan Bey Aleyküselam örgütünde. Ben mahkemeye verdim dinleyenleri. Sen beni niye dinliyorsun. Ben vatan millet için çalışıyorum. Türkiye askeriyede kullandığı silahın yüzde 60'ını yapıyor. İnsansız uçağı yapan bir Sürmeneli, Özdemir Bey. Türkiye bu hale geldi. Kıbrıs'a çıkarma yapamamıştık. Sayın Menderes'in önü kesilmemiş olsaydı İtalya, İngiltere Türkiye'nin gerisinde kalacaktı. Şimdi bunlara beddua etme de ne yap? Bizim rozetimiz yok. Halka hizmet yazar burada.

Allah da peygamber de öyle emrediyor. Biz hizmet edeceğiz. Şimdi de cumhurbaşkanlığı sürecine giriyoruz. 10 gün içerisinde adayımız açıklanacak. Zaten üç tane başbakan yardımcımız adayımızı açıkladı. Allah nasip ederse başbakanımız cumhurbaşkanı adayı olacak. İnşallah birinci turda seçimi tamamlarız. İnşallah devletin başına geçer, adaletle ve diğer bizim kültürümüzün tanıdığı değerlerle burayı yönetir. Ondan sonrası da bir başbakanımız ve genel başkanımız olacak. Sizlerin desteği ile bu işler devam edecek. Ancak, istikrar bozulmamalı. Bir kopukluk ve burukluk olmadan, aynı şevk ve heyecanla bu işe devam edelim" diye konuştu.

GENÇ: “BİZİM İÇİN SİYASET MAKAM VE RANT İÇİN DEĞİLDİR”

İlçe Belediye Başkanları adına konuşma yapan Ortahisar İlçe Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, "Partimizin kuruluşundan itibaren bu kürsüden bazen il başkanı olarak, bazen milletvekili adayı olarak hitap ettim. Şu anda da yeni kurulan Ortahisar İlçemizin belediye başkanı olarak sizlere hitap ediyorum. Zor bir süreçten geçtik. Seçim anlamında değil ama süreç anlamında zor bir süreçti. Çünkü bu seçimde bizler aynı zamanda milli iradeye sahip çıktık. Sürekli milli iradeye hakim olan dönemler yaşandığı zaman birileri uluslararası senaryolarla birlikte bu kutsal yürüyüşü engellemek istemişlerdir. Onun için bu seçimlerde biz bu kirli senaryolara da dur dedik. Ben istifa da ettim ama bugün belediye başkanıyım. Demek ki AK Parti'den istifa edenden de istifade ediliyor. Biz böyle büyük bir aileyiz. Bizim için siyaset makam ve rant için değildir. Bunlar daha evvel yapılmıştır ama geride kaldı" ifadelerini kullandı.

KINALI: “TRABZON'UMUMUZA ÖNEMLİ HİZMETLER DE YAPTIK YAPMAYADA DEVAM EDECEĞİZ”

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Seyfullah Kınalı, sözlerini şöyle sürdürdü: "Türkiye'de önemli bir sonuç elde ettik. Trabzon'a da yansıdı bu sonuç. Türkiye'de ses getiren bir sonuç aldık. Vatandaşlarımızı da minnettarız. Bu sonucun mimarı genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dır. Bizler 2009 yerel seçimlerinden önce 61 proje vaadi koyduk. Halkımız da bize belediyeyi emanet ettik. Bu projede vaatlerimizi yerine getirdik ve önemli hizmetler de yaptık. Bu yapılan işleri gölgelemek isteyen muhalefetle karşı karşıya kaldık. Büyük resmi milletimizden gizlemek için her türlü propagandayı yaptılar. Bize güç ve kuvveti veren bu milletimize çok daha iyi hizmetler verebilmemiz için Allah'a dua ediyoruz. Ayağımıza taş değmeden bu millete hayırlı hizmetler edelim."

 

ŞEREF MALKOÇ'UN AÇIKLAMALARI 3. SAYFADA

 

MALKOÇ: “İNŞALLAH BİRİNCİ TURDA BAŞBAKANIMIZ CUMHURBAŞKANI OLACAKTIR."

Trabzon Eski Milletvekili Şeref Malkoç, Trabzon'da yüzde 60 oy oranını yakalayan teşkilata ve il Başkanı Dr. Adnan Günnar'a teşekkür ederek, şu ifadeler kullandı: "Yüzde 60'da herkesin emeği var. Önümüzde de bir cumhurbaşkanlığı seçimi var. İnşallah bu seçimde yüzde 70 aşılır. Trabzon'a yakışan da budur. Cumhurbaşkanlığı seçimi Türkiye tarihinde hep önemli olmalıdır. Atatürk'ün ölümünden 2007 yılına kadar hep olaylar çıkmış, bombalar atılmıştır. Bunun istisnası yoktur. Cumhurbaşkanı seçilemediği için 12 Eylül'deki gibi askerler yönetime el koymuştur.

Muhalefet çatı arıyor. Bırakın arasınlar önemli değil. Çatıdan sonra, kapı, kilit, pencere çerçeve arayacaklar. Bırakın arasınlar. Bütün bunları bulsalar da bunlardan ortaya eser koyması için bir usta lazım. Ustanın da büyüğü burda. Bizim sıkıntımız yok. Sanki Türkiye'de kıyamet kopuyor. Köşe başını tutmuş köşe yazarları, TV'lerin açık oturumların kadrolu konukları bunları ortaya koyuyor. 17 Aralık ve 25 Aralık operasyonları yapıp hükümeti yıkmayı hedefleyen paralel yapı ne yaptı. Kanal İstanbul'u yapanlara tutuklama kararı, üçüncü köprüyü , üçüncü havalaanını yapacak olanları adliye koridorlarına sevk etmeye kalktılar.

Proje belli. Çok şükür bu projeye karşı milletimiz uyanıktır ve 30 Mart'ta da tavrını açık ve net bir şekilde ortaya koydu. Hepsi bir tarafa sade ve sadece üniversite kapılarında kampüsten içeri başörtüyle girmek için çırpınan yavrularımız vardı. Bugün bırakın üniversitelere başörtüyle girmeyi, devlet dairelerinde de mecliste de rahat çalışıyorlar. Bunların anne ve babalarının duaları yeter. Dünyada uçan her 100 uçaktan 60'ı İstanbul'dan geçmek zorunda. Dünyanın en büyük havalimanını yapınca bu aktarmayı Türkiye yapacak. Bundan Fransa, İngiltere, Almanya memnun olmaz. Onların memnun olup olmamalarına bir şey demiyoruz. Ama bizdeki akılsızlara ne oluyor. Onlara da dersini bu millet verecek. 2007'de başörtülü eşi olan cumhurbaşkanı olamaz diye CHP Cumhuriyete sahip çıkalım mitingi adı altında miting düzenledi. İnşallah birinci turda AK Parti'nin ortaya koyacağı aday olacak olan başbakanımız  cumhurbaşkanı olacaktır." dedi.

SEYMENOĞLU: “MİLLETİMİZ BAZI ODAKLARA GEREKEN DERSİ VERDİ"

AK Parti Trabzon Milletvekili Safiye Seymenoğlu,’da  "Trabzon olarak büyük bir gururu yaşayarak Türkiye 4. olduk. Bu başarıda tüm teşkilatımızın çok büyük emeği var. Biz buralara çalışmamızla ve azmimizle geldik. Trabzon artık büyükşehir oldu. Milletimiz samimiyetini gösterdi ve bazı odaklara gereken dersi verdi" şeklinde konuştu. Toplantıda Türkiye'de yüzde 82 oy oranı ile birinci ilçe olan Hayrat İlçe Başkanı Salih Öztel'e İl Başkanı Dr. Adnan Günnar tarafından plaket takdim edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset