Günnar: Milletimiz destan yazdı!

Adalet ve Kalkınma Partisi Akçaabat İlçe Başkanlığı’nca, parti teşkilatına Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde gösterilen başarıdan dolayı teşekkür kahvaltısı düzenlendi.Darıca Saray Restaurant’ta düzenlenen kahvaltıya, AK Parti Trabzon Milletvekili Aydın Bıyık

Günnar: Milletimiz destan yazdı!

Adalet ve Kalkınma Partisi Akçaabat İlçe Başkanlığı’nca, parti teşkilatına Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde gösterilen başarıdan dolayı teşekkür kahvaltısı düzenlendi.

Darıca Saray Restaurant’ta düzenlenen kahvaltıya, AK Parti Trabzon Milletvekili Aydın Bıyıklıoğlu, AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, İlçe Başkanı Ahmet Ziya Öztürk, meclis ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile mahalle temsilcileri katıldı.

dsc_0329.jpg“MİLLETİMİZ 10 AĞUSTOS’TA BİR DESTAN YAZMIŞTIR”

Toplantıda konuşan AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar “Kurulduğu günden beri siyasi istikrarın temsilcisi olan AK Partinin kuruluşu ülkemizin siyasi tarihinde adeta bir dönüm noktasıdır. Milletimizin kurduğu bizim de tabelasını astığımız AK Parti’nin Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Liderliğinde 3 Kasım 2002 tarihinde yapılan genel seçimlerde ezici bir çoğunlukla vatandaşlarımız bize ülkeyi yönetme yetkisi verdi. Milletimizden aldığı emaneti canla başla koruyan AK Parti 2007 ve 2011 de yapılan genel seçimlerde yine tek başına iktidara geldi.

Türkiye için 2002, 2007 ve 2011 genel seçimleri tarihi bir milat olduğu gibi 2004, 2009 ve 2014 yerel seçimleri de tarihi bir milattır. Bizler milletimizin güvenini boşa çıkarmadığımız için bize üst üste seçim kazandırarak demokrasi tarihimizde bir ilke imza atmamızı sağladı. Ve en önemlisi de Cumhurbaşkanı’nı kendisi seçen ve cumhurun başkanı olarak da Genel Başkanımız Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ilk defa millet tarafından seçildiği tarih olan 10 Ağustos 2014 tarihi de çok önem arz eden bir tarihtir. Milletimiz tarafından ilk turda cumhurbaşkanı seçilen Genel Başkanımız Başbakan Erdoğan adeta bir tarih, bir destan yazmıştır. 13 yıllık süre içerisinde bize duyduğu güven ve desteği ile destan yazdıran milletimize ne kadar teşekkür etsek azdır” dedi.

dsc_0309.jpg“SEÇİM SANDIKTA KAZANILIR”

Günnar ayrıca toplantıda bulunan sandık müşahitlerine teşekkür ederek “ Seçimden önce yine sizlerle birlikte olmuştuk. Seçim Sandıkta Kazanılır’' sözünün ne kadar önemli olduğunu sandık müşahitlerinin bu seçimde de gösterdiği başarılı, dikkatli, özverili çalışmalarla gördük. Sonuçları hızlı, doğru olarak aldık. Sandık namustur diyerek bekleyen bütün sandık Müşahitlerimizden Allah razı olsun. Hepinize minnettarız” diye konuştu.

BIYIKLIOĞLU: “AK PARTİ’NİN DÖRT TEMEL ESASI VAR”

AK Parti Trabzon Milletvekili Aydın Bıyıklıoğlu, AK Parti’nin sağlam temeller üzerine kurulduğunu belirtti. Bıyıklıoğlu “AK Parti’nin dört temel esası var; ilmilik, insanilik, ahlakilik ve  hukukilik. AK Parti işte bu sağlam temeller üzerine kurulmuştur. Son 12 yılda ülkemizi düşük gelir grubundan alarak üst gelir grubuna çıkarttı. BU ülkenin başına getirilen lider, ülkenin derdini kendi dersi olarak bildi” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler