Günnar MHP'yi topa tuttu

 AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, Başbakanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan’ın Mardin’de yaptığı konuşmasının etnik milliyetçiliğe karşı ortak manevi değerlerin öne çıkarıldığı ayrımcılığa karşı beraberlik duygularını güçlendiren önemli bir konuşm

Günnar MHP'yi topa tuttu

 AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, Başbakanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan’ın Mardin’de yaptığı konuşmasının etnik milliyetçiliğe karşı ortak manevi değerlerin öne çıkarıldığı ayrımcılığa karşı beraberlik duygularını güçlendiren önemli bir konuşma olduğunu söyledi. 

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, Genel Başkanları ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Mardin’de yapmış olduğu konuşmayı eleştirenlere cevap verdi. Günnar; Başbakanımız defalarca tek bayrak tek vatan tek millet ifadesini kullanmıştır ve kullanmaya devam etmektedir.

Partimizin kurulduğu gün Afyon'da kararlaştırdığımız vazgeçilmez ana kararımız ve şiarımız "TEK BAYRAK, TEK VATAN, TEK MİLLET’dir”. Milliyetçilik anlayışımızda Irkçı ve etnik ayrımcılık yoktur. Peygamberimizin, Fatih’in, Yavuz’un, Kanuni’nin, Abdülhamit’in, Çanakkale ruhunun milliyetçiliği neyse bizim milliyetçiliğimiz de odur. Sayın başbakanımız hem manevi hamurumuzun, hem de atalarımızın yolundan giderek ırkçılığa ve kafatasçılığa karşı bir duruş sergilemektedir. Milliyetçilik kavramı üzerinde, laf cambazlığı yaparak bundan rant sağlayacaklarını sananlar büyük yanılgı içerisindedir. Halkımız bu tür söylemlere asla prim vermedi, vermeyecekte” dedi.

 ''MİLLİYETÇİLİK LAFLA VE HAMASETLE OLMAZ”

Günnar sözlerini şöyle sürdürdü: ''Milliyetçilik lafla ve hamasetle olmaz. Bugüne kadar Milliyetçilik kavramı üzerinden bazı gruplar, vatan ve millet sevgisini istismar ederek siyasi ranta dönüştürmek istediler. Ama hiç başaramadılar. Milliyetçi, milletine hizmet edendir, ülkesine yatırım yapandır. Milliyetçi olmak atalarının anısına saygı duyup ve onları ifade eden isimleri de dünyaya ya duyuracak eserler kazandırmaktır. Birkaç önemli örnek verecek olursak, Milliyetçilik uzaya 'GÖKTÜRK"' uydusunu fırlatmaktır. Milliyetçi olmak 'ATAK' helikopterlerini yapmaktır.

Milliyetçi olmak "ANKA" isimli insansız uçağı üretmektir. "ALTAY" Tankını yapmaktır. Gerçek milliyetçilik, gayri safi milli hasılayı artırmak, enflasyonu düşürmek, merkez bankasındaki rezervi artırmaktır, Avrupa'nın 6. Ekonomisi, Dünyanın 16. Ekonomisine ulaşmaktır. Milliyetçilik Orta Asya'da Orhun abidelerine hizmet ederek orada müze ve yol yapmayı başarmaktır. Avrupa'da Konjic köprüsünü ve Mostar köprüsünü aslına uygun yapabilmektir.

Türk-İslam eserlerini onarabilmektir gerçek milliyetçilik. Biz AK partililer de ve milletimizin ağırlık ekseriyeti de bayrağımızın, vatanımızın, bizi biz yapan milli değerlerimizin ve tüm etnik guruplarımızla güzel ülkemiz Türkiye’mizin milliyetçisiyiz.

Biz genel başkanımızdan böyle ders aldık. Biz bu yüzden AK Partiliyiz. İşte biz bu yüzden yüzde 60’lara varan oyların sahibiyiz. Bize oy verenin de vermeyenin de partisiyiz. Tüm Türkiye’yi kucaklıyoruz. Kuran kurslarını çocuklarımıza yasaklayanlar bu gün okullarda kuran ve siyer derslerini göremeyenlerdir. Muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkma hedefi için Hedef 2023 vizyonuna emin adımlarla giden Sn. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan gerçek vatansever ve gerçek milliyetçidir.

RAHMETLİ TÜRKEŞ’TEN HATIRLATMA !

Teröristler, vatan ve bayrak düşmanları milletimizle birlikte ortak düşmanlarımızdır. MHP il başkanının Sayın Başbakanımız için kimyasının bozulduğunu öne sürdüğü yakışıksız ifadesi ise kendi kimyasının problemine işaret etmektedir. Kendilerine MHP’nin kurucusu rahmetli Alpaslan Türkeş'in “Kürtler ne kadar Kürt ise ben de o kadar Kürdüm, ben ne kadar Türk’sem onlar da o kadar Türk’tür" sözlerini hatırlatmak isterim.

 Ziya Gökalp'in Türkçülüğün Esasları adlı eserindeki "Bugün, gerçeklik sahasında, yalnız TÜRKİYECİLİK vardır" sözlerini hatırlatarak Sn. Demeli'nin milliyetçilik kimyasına katkıda bulunmak temennisiyle, terörist ve anarşist vatan düşmanlarına karşı her vatandaşımızın "EN AZ" Sn. Demeli kadar mücadele edeceğinden kimsenin şüphesi olmasın. 30 yıldır başımızın belası PKK ve destekçilerinin en büyük hedefi Sn. Başbakanımızla birlikte milletçe terör sorununun çözüm sürecinde herkesin elini taşın altına koymasını hamasetten uzak bir anlayışla beklemekteyiz.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset