Günnar, Hayrat ilçesinde

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, seçimlerin son gününde, yerel seçimlerde rekor oy alan Hayrat İlçesi’ni ziyaret etti.  İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, 30 Mart Yerel seçimlerinde ilçeler bazında Türkiye birincisi olan Hayrat’ı ziyaretinde, yerel

Günnar, Hayrat ilçesinde
AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, seçimlerin son gününde, yerel seçimlerde rekor oy alan Hayrat İlçesi’ni ziyaret etti. 
 
İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, 30 Mart Yerel seçimlerinde ilçeler bazında Türkiye birincisi olan Hayrat’ı ziyaretinde, yerel seçimlerdeki başarının daha fazlasını cumhurbaşkanlığı seçiminde beklediğini söyledi. İl Başkanı Adnan Günnar, “Hayrat İlçemiz yerel seçimlerde bizim medar-ı iftiharımız oldu. Aldığı yüzde 82 oy oranı ile ilçeler bazında Türkiye birincisi ödülüne layık görüldü. Yarın önümüzde çok önemli bir seçim var. Yarınki seçimlerimizi de alnımızın akıyla çıkacağız inşallah ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı cumhurbaşkanı yapacağız” dedi.
Hayrat Halkı da İl Başkanı Günnar’a oylarını artırma sözü vererek, en yüksek oyun yine Hayrat’tan çıkacağını söylediler. İl başkanı Günnar, Hayrat’ın ardından Dernekpazarı ve Çaykara İlçelerini de ziyaret ederek burada halkla buluştu.
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler