Günnar, Akçaabat İlçe Danışma Meclisi toplantısında

AK Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, partisinin Akçaabat İlçe Danışma Meclisi toplantısına katıldı.

Günnar, Akçaabat İlçe Danışma Meclisi toplantısında
AK Parti Akçaabat İlçe Danışma Meclisi toplantısı Trabzon Milletvekili Adnan Günnar’ın katılımı ile yapıldı. Toplantıya Günnar’ın yanı sıra Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, AK Parti İlçe Başkanı Emre Akgün ve partililer katıldı.

Danışma meclisinde konuşan AK PArtili Günnar, partililer ile bir araya gelerek yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Günnar, “Halkımız istedi biz dokunulmazlıkları kaldırdık. Geldiği günden beri teröristleri savunmaktan başka bir iş yapmayan HDP, ifade vermeye gitmiyor. Öyle bir iktidar var ki seni zorla ifadeye götürür. Biz bu millet istedi diye PKK ile mücadele ediyoruz. FETÖ’cülerden hesap soruyoruz sormaya da devam edeceğiz. Biz bunun hesabını sizden soracağız. Burada halk mağdur olmuştur. Fethullah Gülen denen hain 15 senedir ağladı da neden 5 senedir ağlamadı. Mendilinde soğan mı vardı da ağlıyordu. Biz FETÖ’nün de hakkından geleceğiz, PKK’nın da hakkından geleceğiz, DAEŞ’in de hakkından geleceğiz” dedi.

Başkanlık sistemine de değinen Günnar,” Başkanlık sistemi ile koalisyonların oluşturacağı tüm zararları ortadan kaldıracak Türkiye. Başkanlık sistemi gelirse bu ülkede 7 Haziran’da yaşadıklarını bir daha yaşamayacağız. Bu dava iktidar olmak zorundadır. Bizim en büyük yardımcımız Allah’tır diyerek yola çıktık. Biz memleketimiz davamız için başkanlık sistemine talibiz. Cesareti olan tek başına çıkar ve ben bu iktidara talibim der ve başkanlığa aday olur. Bizim sağlam durmamız lazım. Ülkemiz ve geleceğimiz için çok çalışmamız lazım” diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset