Gümüş Başkan oluyor

 Akparti Kadın kolları 3.olağan genel kurulu yapılıyor.Seçimlere Havva Gümüş başkanlığındaki tek liste ile giriliyor.AK Parti Kadın Kollarını’nın 3. Olağan Kongresi Trabzon Zorlu Grand Otel’de yapılıyor. Mevcut başkan Aslıhan Bezirganoğlu’nun aday olmadığ

Gümüş Başkan oluyor

 

Akparti Kadın kolları 3.olağan genel kurulu yapılıyor.Seçimlere Havva Gümüş başkanlığındaki tek liste ile giriliyor.

AK Parti Kadın Kollarını’nın 3. Olağan Kongresi Trabzon Zorlu Grand Otel’de yapılıyor. Mevcut başkan Aslıhan Bezirganoğlu’nun aday olmadığı seçimlere Havva Gümüş’ başkanlığında oluşturulan tek liste halinde girilecek.

Kongrenin  Divan Başkanlığına Trabzon Milletvekili Safiye Seymenoğlu’nun seçildi. Kongreye, Orman ve Su işleri Bakanı Veysel Eroğlu, Trabzon Milletvekili Aydın Bıyıklıoğlu, Akparti kadın Kolları Genel Merkez teşkilat başkanı Nur Özkaya, Akparti Trabzon İl Başkanı Adnan Günnar ve ilçe başkanları katıldı.

Açılış konuşmasını yapan mevcut Başkan Aslıhan Bezirganoğlu Kemren, yaptıkları çalışmalarla ilgili kısa bir bilgi vererek herkese teşekkür etti. Bezirganoğlu görev yaptığı sürece yönetimiyle birlikte önemli hizmetlere imza attıklarını söyleyerek” Artık bu görevi daha fazla sürdüremeyeceğim.Bu benim elimde olan bir şey değil. Ben bir anneyim,ve bakmak zorunda olduğum iki küçük çocuğum var.Bu işi yapmama onlar engel.Vakit ayıramayacaktım” dedi

Divan başkanı  Akparti Trabzon milletvekili Safiye Seymenoğlu Bezirganoğlu’nun konuşmasının ardından  Ankara’da önemli bir toplantısı olduğu için protokol kurallarına uyulmadan bakan Veysel Eroğlu’nu söz verdi .

TRABZON’A 5 GÖNÜL BAĞIM VAR

Bakan Eroğlu kongreye katılanlara teşekkür ederek”  “Trabzon’a karşı 5 tane gönül bağım var. Özellikle bu kongrede bulunmayı çok istedim. Bu bayrağı yeniden taşıyacak olan yeni seçilerek olan İl Kadınlar Kolu başkanımıza ve ekibine başarılar diliyorum. Bizde onların hizmetkarıyım.

Ben seçimlerden önce de buradaydım. Orada hanımefendilerin kapı kapı dolaşarak büyük bir destan yazdıklarına şahit olduk. 10 kişiden 6’sı Trabzon’da AK Partili. Ben başbakanımıza “ Sayın Başbakanım 24 Artvin’e Deriner Barajına su tutmaya gideceğim. Sonra 25’inde AK Parti Kadınların kongresine katılacağım diyince çok duygulandı. Ve selamlarını yolladı. İnşallah bu coşkuyu ileteceğim Sayın Başbakanımıza.

TRABZON KENARDA UNUTULMUŞ BİR ŞEHİRDİ

Trabzon da basın toplantısı yaptık. Trabzon ve civarında yapılan toplantıları anlattık.  Trabzon’a biz sadece bakanlık olarak 493 milyon tl’lik yatırım 49 dere ıslah, Atasu barajını bitirdik. Buranın açılışını  Başbakanımız yapacak. Kent ormanı yapılacağının sözünü verdik.  5 ilçemize tane otomatik meteoroloji istasyonunu kurma sözü verdik. Trabzon  Akparti döneminde aldığı yatırımı bu güne kadar hiçbir iktidar döneminde alamadı. Trabzon bugüne kadar kenarda unutulmuş bir şehirken bizim zamanımızda yıldızı parladı” dedi

AK PARTİ GÜMBÜR GÜMBÜR GELDİ

Enflasyon yüzde yüze yaklaştığı dönemleri biliyorum. Hükümetimizden önce merkezi yönetim bütçesinin yüzde 60/70’i faize gidiyordu.  Kriz anayasa kitapçığı atmakla başlamıştı. Dünyada o dönem ekonomik kriz yoktu. Ama Türkiye kriz yaşadı. O dönem Devlet memurlarının maaşlarını ödemek için çalmadık kapı kalmamıştı.  veysel_eroglu.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler