Gümrükçüoğlu'nun Arsin ziyareti

Trabzon Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Arsin'e giderek Şen'i ziyaret eden Gümrükçüoğlu, imkanları ölçüsünde belde ve ilçe belediyelerinin yanlarında olduklarını belirterek, Trabzon'un, ilçe ve belde belediyeleriyle bir bütün olduğunu söyledi. Za

Gümrükçüoğlu'nun Arsin ziyareti

Trabzon Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Arsin'e giderek Şen'i ziyaret eden Gümrükçüoğlu, imkanları ölçüsünde belde ve ilçe belediyelerinin yanlarında olduklarını belirterek, Trabzon'un, ilçe ve belde belediyeleriyle bir bütün olduğunu söyledi.

Zaman zaman ilçe ve belde belediyelerini ziyaret ederek görüş alışverişinde bulunduğunu anlatan Gümrükçüoğlu, ''Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği toplantılarında da başkanlarımızla birarada oluyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde Trabzon'a en iyi hizmeti vermenin gayreti içerindeyiz'' şeklinde konuştu.

Erdem Şen de ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade ederek, ''Gümrükçüoğlu, yaptığı projelerle Trabzon'un çehresini değiştirmeye başladı. Başkanımız aynı zamanda ilçe ve belde belediyelerinin de elinden tutmaktadır, müsteşarlığı döneminde ilçemize kazandırdığı Aile Sağlığı Merkezi'nin çevre düzenlemesinin yapılması yönünde katkı sağlamaları isteğimizi geri çevirmeyerek yardımcı olacağı sözünü verdi. Arsinliler adına kendisine teşekkür ediyorum'' dedi.

Gümrükçüoğlu daha sonra Arsin'den ayrıldı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset