Gümrükçüoğlu'na veda ziyareti

Uşak Vali Yardımcılığı’na atanan Trabzon Vali Yardımcısı Halil İbrahim Ertekin veda ziyaretlerini sürdürüyor.  Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na veda ziyaretinde bulunan Ertekin, Trabzon’da bulunmaktan ve görev yapmaktan

Gümrükçüoğlu'na veda ziyareti
Uşak Vali Yardımcılığı’na atanan Trabzon Vali Yardımcısı Halil İbrahim Ertekin veda ziyaretlerini sürdürüyor. 
 
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na veda ziyaretinde bulunan Ertekin, Trabzon’da bulunmaktan ve görev yapmaktan onur duyduğunu söyledi. Son kararname ile Uşak Vali Yardımcılığı’na getirilen Ertekin’e yeni görevinde başarılar dileyen Başkan Gümrükçüoğlu, “Trabzon’a çok hizmetleri dokunan sayın vali yardımcım Ertekin’e çok teşekkür ediyorum. Tekrar Trabzon’da mülkü idarecimiz olarak bulunmasını arzu ettiğimizi de ifade ediyorum. Bundan sonraki çalışma hayatında başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.
Vali Yardımcısı Halil İbrahim Ertekin ise, “Büyükşehir Belediye başkanımızı bir abi olarak görüyorum. İlk geldiğim zaman ziyaret ettiğim ilk kişilerdendi. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Şahsında Trabzon halkına da en içten sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum. Trabzon’u tanımak ve burada çalışmak benim için bir onurdu” şeklinde konuştu.
Ziyaretin sonunda “Bir kahvenin kırk yıl hatırı vardır” diyen Başkan Gümrükçüoğlu Vali Yardımcısı Ertekin’e fincan takımı hediye ederek, ailesi bile birlikte sağlıklı ve uzun ömür geçirmesi temennisinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset