Gümrükçüoğlu Yenicuma'ya çıktı

Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, mahalle ziyaretleri kapsamında Yenicuma halkıyla bir araya geldi.Ziyarette Gümrükçüoğlu'na, Trabzon Milletvekili Aydın Bıyıklıoğlu, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Temel Altunbaş, belediye meclis üyeleri ve

Gümrükçüoğlu Yenicuma'ya çıktı

Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, mahalle ziyaretleri kapsamında Yenicuma halkıyla bir araya geldi.

Ziyarette Gümrükçüoğlu'na, Trabzon Milletvekili Aydın Bıyıklıoğlu, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Temel Altunbaş, belediye meclis üyeleri ve bazı partililer eşlik etti.

Gümrükçüoğlu ve beraberindekiler, Gözaçan Camisi'nde kılınan akşam namazı sonrası esnafını ziyaret edip Yenicuma Mahallesi pazar yerindeki çay ocağında mahalle sakinleriyle bir araya gelerek sohbet etti.

Yenicuma halkının doğum hastanesiyle ilgili sorularına cevap veren Gümrükçüoğlu, hastanenin son durumu hakkında mahalle sakinlerine bilgiler verdi.

Kanuni Bulvarı'nın ve SGK hizmet binasının bölgeye canlılık getireceğini belirten Gümrükçüoğlu, "Gerçekleştirilecek istimlak çalışmalarında Belediye olarak Yenicuma halkının yanında olacağız" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset