Gümrükçüoğlu Köprübaşı'nda

Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu beraberinde Köprübaşı Kaymakamı Erdinç Dolu ile Köprübaşı Belediye Başkanı Ali Rıza Hacıefendioğlu'nu ziyaret etti. Buldukları zaman ölçüsünde ilçe belediyeleri ziyaret ettiklerini ifade eden Gümrükçüoğlu,

Gümrükçüoğlu Köprübaşı'nda

Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu beraberinde Köprübaşı Kaymakamı Erdinç Dolu ile Köprübaşı Belediye Başkanı Ali Rıza Hacıefendioğlu'nu ziyaret etti.

 

Buldukları zaman ölçüsünde ilçe belediyeleri ziyaret ettiklerini ifade eden Gümrükçüoğlu, “Zaman buldukça belediye başkanı arkadaşlarımızı kendi ilçe ve beledilerinde ziyaret ediyoruz. Onlara imkanlar neticesinde yardımcı olmaya çalışıyoruz. Trabzonumuz umuyoruz ki büyükşehir belediyesi olacaktır. O zaman çok daha fazla imkanlarımızla ilçelerimizin ve beldelerimizin yanında olacağız” diye konuştu.

 

Köprübaşı Belediye Başkanı Hacıefendioğlu ise Trabzon'un yapılan projeler ile çehresinin değişmeye başladığını ifade etti.

 

Hacıefendioğlu, ''Büyükşehir belediyesi başkanı olduktan sora ilçe ve belde belediyelerine daha çok yardımcı olacaktır. Bunca yoğun işin arasında belediyemizi ve ilçemizi ziyaretinden dolayı kendisine teşekkür ederim'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler