Gümrükçüoğlu: Biz işimizi yapacağız

AK Parti Trabzon İl Gençlik Kolları Toplantısı Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, AK Parti Ankara Milletvekili Prof. Dr. Cevdet Erdöl, AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Prof. Dr. Nihat Tosun, AK Parti Trabzon İl Başkanı Ha

Gümrükçüoğlu: Biz işimizi yapacağız

AK Parti Trabzon İl Gençlik Kolları Toplantısı Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, AK Parti Ankara Milletvekili Prof. Dr. Cevdet Erdöl, AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Prof. Dr. Nihat Tosun, AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi ve yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan İl Gençlik Kolları Başkanı Halim Kaya, katılımcılara teşekkür ederken İl Başkanı Revi de konuşmasında gençlik kollarının çalışmalarına dikkat çekti. Revi, “Şehri bir gecede öyle bir süslediniz ki, herkesin ağzı açık kaldı. Bizim parti bayraklarımızı tahrip etmek isteyenler oldu. Ama tekrar söylemek istiyorum: Biz işimizi yapacağız, tahriklere kapılmayacağız. Onların işi zaten provokasyon, asla provokasyonlara kapılmayacağız” dedi.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ise konuşmasında 7 Haziran seçimlerinin Türkiye için önemine dikkat çekerek seçime doğru süreç kısalırken tüm teşkilat mensuplarının çok daha fazla çalışması gerektiğini ifade etti. AK Parti Trabzon teşkilatlarının topyekun seferberlik halinde olduğunu ve bunun sandığa yansıyacağını kaydeden Başkan Gümrükçüoğlu, “Bu seçim ülkemizin istikbal ve istikrar seçimidir. Sandıktan çıkan sonuca göre ya ülkemizdeki ekonomik kalkınma, insan hak hürriyetlerinde yaşanan gelişmeler devam edecek ya da geri gidecek. İşte bizler AK Parti’nin mensupları olarak bu gelişmenin devam etmesi için çalışıyoruz, bunun için mücadele ediyoruz. Trabzon’da, her şeyini ortaya koyarak ülkemizdeki istikrarı ve kalkınma hamlelerinin devam etmesi için mücadele gençlik kollarımızı, kadın kollarımızı, tüm teşkilatlarımızı tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum. Seçime artık sayılı günler var. Şimdi daha da fazla çalışma zamanıdır. Şimdi artık uykusuz geceler geçirme zamanıdır. Bu çalışmalarının karşılığını 7 Haziran akşamı hep birlikte alacağız” şeklinde konuştu.

20150514aw413354_01(1).jpg

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Nihat Tosun, konuşmasında “Genç kardeşlerimizin safi gayretleriyle bu yolda sarf edeceğimiz enerjinin bizim için bir rehber olacağına inanıyorum. Neler çektiğinizi ve nasıl piştiğinizi görüyoruz ve sizleri kutluyorum” diyerek AK Partili gençlere seslendi.

AK Parti Ankara Milletvekili Erdöl ise konuşmasında AK Parti’nin son sıradaki adayının muhalefet partilerinin birinci sıradaki adayıyla yarıştığını kaydederek “2 dönem Trabzon milletvekili olarak görev yaptım. 3. dönemde ise Ankara milletvekili olarak yine şerefle Trabzon’u temsil etmeye çalıştım. Ben Trabzon’da ilk 2002 seçimlerinde girdiğimiz 8 milletvekili adayının 6. sırasındaydım. O zaman bize ancak 3 vekil seçilir dön üniversitede işine gücüne diyerek bizleri moralsiz bırakmak isteyenler oldu. Biz dedik ki, bizim amacımız kendimizin seçilmesi olsaydı farklı kulvarlarda oynardık, biz bir kişi daha fazla seçilsin diye uğraşacağız dedik. 3 Kasım seçimdi ben o zaman 4 Kasım Pazartesi günü için hastalarıma randevu verdim. Ama Allah nasip etti, seçildik. Şimdi üç dönemi geride bıraktık. Şerefle bayrağı devredeceğiz. Şunu ifade etmek istiyorum ki benim partimin son sıradaki adayı diğer partilerin birinci sıradaki adayı kadar şansı vardır” ifadelerini kullandı.

20150514aw413354_02(1).jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler