Gümrükçüoğlu aday olduğunu ne zaman öğrendi?

Başbakan Erdoğan, bugün AK Parti’nin 6’sı büyükşehir 21 yerel seçim adayını daha açıklayacağı toplantı öncesinde Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı kesinleşen Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu açıklamalarda bulundu. Haber61tv’de yayınlanan  Aslan Kar ve O

Gümrükçüoğlu aday olduğunu ne zaman öğrendi?
Başbakan Erdoğan, bugün AK Parti’nin 6’sı büyükşehir 21 yerel seçim adayını daha açıklayacağı toplantı öncesinde Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı kesinleşen Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu açıklamalarda bulundu.
 
Haber61tv’de yayınlanan  Aslan Kar ve Orhan Çavuşoğlu’nun sunduğu Siyaset Özel programına açıklamalarda bulunan Gümrükçüoğlu şöyle konuştu;
 
“Burada büyük bir demokrasi şöleni yaşanıyor. Türkiye’de kendini ispatlayan Ak belediyecilik şuan bu salonda.  Tüm arkadaşlarımızı kutluyorum. Bendede 1 dönemdir AK belediyeciliğin içindeyim.Aday olduğumdan pazartesi günü haberim oldu ama açıklamak için genel kurulun toplanmasını bekledik. 30 büyükşehir de ülkemizin yüzde 70ini kapsayan nüfüsun birinde bende elimden geleni yapmaktayım.  Kentin tümünün yönetmek için elimizden geleni yapacağız.. Kentte tüm halk ve sivil toplum örgütleri ile  birlikte yönetme anlayışının hakim olacağını görüyoruz.  Bütün Trabzon halkına burada sevgi ve saygılarımı sunuyorum.
 
Sayın başbakanımızın Trabzon ziyaretinde kendisiyle yalnızca yarım saat görüştüm. Ak belediyecilikte neler yaptığımızı, 61 projenin tamamına yakının tamamlandığını, kalanlarında hazırlıklarının devam ettiğini, ayrıca 5 yıllık dönemde yolsuzluk ve ahlaksızlığın hiçbir şekilde olmadığını, teşkilatlarımızın kimi işaret ederse kabul olacağını kendisine söyledim. Yeni dönemin hayırlara vesile olmasını diliyorum. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset