Güler;"Bakan Bayraktar bomba gibi"

 Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'ı Başbakan yardımcısı Bozdağ,içişleri Bakanı Güler,Çalışma ve sosyal güvenlik Bakanı Çelik,Ak Parti genel başkan yardımcısı Soylu ziyaret etti. Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ı hastanede Bakan Fa

Güler;"Bakan Bayraktar bomba gibi"

 

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'ı Başbakan yardımcısı Bozdağ,içişleri Bakanı Güler,Çalışma ve sosyal güvenlik Bakanı Çelik,Ak Parti genel başkan yardımcısı Soylu ziyaret etti.
 
Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ı hastanede Bakan Faruk Çelik, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Başbakan yardımcısı Bozdağ ve İçişleri Bakanı Güler ziyaret etti.
 
Çelik: ''Durumu çok iyi, muhabbet ettik'' Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, anjiyo olan Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'la ilgili ''Durumu çok iyi, muhabbet ettik'' dedi.
 
Hastane çıkışında gazetecilerin Bayraktar'ın sağlık durumuna ilişkin soruları üzerine Çelik, ''Görüştük. Yemek yiyordu. Durumu çok iyi. Ehil ellerde. Zamanında müdahale edilmesi sevindirici. Malum, kalp zamanında müdahale edilmezse başka daha ciddi sorunlara neden oluyor. Zamanlaması iyi olmuş. İyi ki gelmiş. Şu anda iyi'' diye konuştu.
     
Çelik, Bayraktar'ın kendisini nasıl hissettiğine dair bir soruya ise ''Çok iyi, muhabbet ettik. Biliyorsunuz, Erdoğan bey şen şakrak bir insan. Rahatsızlıktan eser yok'' yanıtını verdi.
     
Bu arada AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu da hastaneye gelerek, Bayraktar'ı ziyaret etti.
 
BAŞBAKAN YARDIMCISI BOZDAĞ VE İÇİŞLERİ BAKANI GÜLER DE ZİYARET ETTİ
 
Çevre ve Şehircilik Bakanı Bayraktar'ın sağlık durumu -Başbakan Yardımcısı Bozdağ ve İçişleri Bakanı Güler, Bayraktar'ı ziyaret etti
 
Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ ve İçişleri Bakanı Muammer Güler, anjiyo olan Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'ı ziyaret etti.
 
Özel Akay Hastanesi'nde anjiyo olan Bayraktar'ın yanında bir süre kalan Bozdağ ve Güler, daha sonra hastaneden ayrıldı. 
 
Güler, çıkışta Bayraktar'ın sağlık durumuna ilişkin, ''Bomba gibi'' ifadesini kullandı.
 
Bu arada, Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta da ziyaret ettiği Bayraktar'ın bir süre yanında kaldı. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset