Gül ve Baykal buluştu, sonuç ise...

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, saat 16.30'da CHP eski lideri ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ı kabul etti.Görüşme sonrası gazetecilere açıklamalarda bulunan Baykal, "Keşke bu temaslarımın sonucu mutlu ve iyimser bir tablo çizme imkanı bulabilseydim. Öyl

Gül ve Baykal buluştu, sonuç ise...

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, saat 16.30'da CHP eski lideri ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ı kabul etti.

Görüşme sonrası gazetecilere açıklamalarda bulunan Baykal, "Keşke bu temaslarımın sonucu mutlu ve iyimser bir tablo çizme imkanı bulabilseydim. Öyle anlaşılıyor ki sorunlar ve sıkıntılar devam edecek. Ama doğal olmadığına inanıyorum. İçinden geçtiğimiz dönemin kriz tablosu olduğu açıktır." dedi.

Rüşvet ve yolsuzluk iddialarıyla başlatılan 17 Aralık operasyonu ve sonrasında yaşanan gelişmelerin ardından Baykal, temaslarına geçtiğimiz hafta CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ziyaretiyle başlamıştı.

Kılıçdaroğlu ile görüşmesinin ardından yaptığı açıklamada, “Yaşananların siyasi ve ekonomik yönü var. Meclis Başkanı ve Cumhurbaşkanı'na bunu anlatacağım. Cumhurbaşkanı ve Meclis Başkanı ile görüşme ihtiyacı hissettiğime göre söyleyecek önemli sözlerim var" diyen Baykal, kendisine sorulan Başbakan'dan da randevu isteyip istemeyeceği sorusuna ise "Kimseyle görüşmem diyemem" yanıtını vermişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset