Gül: ’’Kurucusu olmaktan gurur duyduğum...’’

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, "Kurucusu olmaktan gurur duyduğum AK Parti'nin 14. kuruluş yıldönümünü tebrik ederim" dedi. 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, resmi Twitter hesabından AK Parti'nin 14. kuruluş yıl dönümüne ilişkin bir kutlama mesajı yayımladı

Gül: ’’Kurucusu olmaktan gurur duyduğum...’’

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, "Kurucusu olmaktan gurur duyduğum AK Parti'nin 14. kuruluş yıldönümünü tebrik ederim" dedi.

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, resmi Twitter hesabından AK Parti'nin 14. kuruluş yıl dönümüne ilişkin bir kutlama mesajı yayımladı. Abdullah Gül mesajında, AK Parti'nin 14. yıl dönümünü kutlayarak, "Kurucusu olmaktan gurur duyduğum AK Parti'nin 14. kuruluş yıldönümünü tebrik ederim. AK Parti'nin bugünlere gelmesinde emeği geçen dava arkadaşlarıma, üyelerimize, destekleyen vatandaşlara ve aziz milletimize teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Erdemliler hareketi olarak başlayan AK Parti'nin; kardeşlik, istişare, samimiyet ve vefa değerleri temelinde millete hizmet aşkıyla kurulduğunu belirten Gül, "AK Parti'nin kuruluşundaki değerler, idealler ve vizyon ışığında ülkemize daha çok hizmetler edeceğine inanıyorum" değerlendirmesinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler