Gül Kılıçdaroğlu ile ne konuştu ?

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile yaptıkları görüşme konusunda bilgi verdiGül, "görüş alışverişinde bulunduk, faydalı bir görüşme oldu. Gündemle ilgili konularda görüşlerimi almak istedi, bende ifade ettim" şeklinde konu

Gül Kılıçdaroğlu ile ne konuştu ?

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile yaptıkları görüşme konusunda bilgi verdi

Gül, "görüş alışverişinde bulunduk, faydalı bir görüşme oldu. Gündemle ilgili konularda görüşlerimi almak istedi, bende ifade ettim" şeklinde konuştu.
 
Cumhurbaşkanı Gül, "Cumhurbaşkanı Abdullah Gül de, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ziyaretine ilişkin, ''Kendisi, içinde bulunduğumuz önemli gündemle ilgili düşüncelerini, partilerinin görüşünü geniş şekilde anlattı. Ben de kendisine bununla ilgili bazı düşüncelerimi aktardım. Faydalı bir görüşme oldu'' dedi.
 
Kılıçdaroğlu dün akşam süpriz bir şekilde Cumhurbaşkanı Gül ile bir araya gelmişti. CHP lideri görüşme sonrası kısa bir açıklama yapmış ve şöyle demişti:
 
''Bu kritik dönem içinde hepimiz Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne ve milletine karşı olan görevlerimizi eksiksiz olarak yerine getirmeliyiz. Çünkü böyle bir dönemde kendi sorumluluklarını ihmal edenler, tarihe hesap veremezler. Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin binlerce yıllık birikimle zenginleşmiş aklı ve milletin derin irfanını acilen ve yeniden devreye sokmak mecburiyetindeyiz.''
 
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, görüşmenin ayrıntılarını Cumhurbaşkanı Gül'ün açıklayabileceğini kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset