Gül İngiltere krallığı yolunda

Kraliçe Elizabeth'in daveti üzerine, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve eşi Hayrünnisa Gül, 22 Kasım 2011 Salı-24 Kasım 2011 Perşembe tarihleri arasında İngiltere Birleşik Krallık'a bir resmi ziyarette bulunacak.İngiltere'de Cumhurbaşkanı Gül ve eşi Buckingham

Gül İngiltere krallığı yolunda

Kraliçe Elizabeth'in daveti üzerine, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve eşi Hayrünnisa Gül, 22 Kasım 2011 Salı-24 Kasım 2011 Perşembe tarihleri arasında İngiltere Birleşik Krallık'a bir resmi ziyarette bulunacak.
İngiltere'de Cumhurbaşkanı Gül ve eşi Buckingham Sarayında kalacak. Kraliçe Elizabeth'in tahta bulunduğu süre içinde bu güne kadar kendisini 1967 yılında Cumhurbaşkanı Cevdet Sunay ve 1988 yılında da Cumhurbaşkanı Kenan Evren ziyaret etti. Kraliçe ve Edinburgh Dükü ise bugüne kadar Türkiye'ye 18-25 Ekim 1971'de Cumhurbaşkanı Sunay'ın davetlileri olarak, 13-16 Mayıs 2008'de Cumhurbaşkanı Gül'ün davetlileri olarak iki kez resmi ziyarette bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset