Gül günlük yaşantısını anlattı

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, röportaj verdi.Cumhurbaşkanlığı'nda geçen 4 yılını ve bu süreçteki gündelik yaşamına ilişkin merak edilen konuları anlatan Gül şunları söyledi:"Cumhurbaşkanı olduktan sonra böyle onurlu bir görev bütün siyasi akımlara, bütün si

Gül günlük yaşantısını anlattı

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, röportaj verdi.

Cumhurbaşkanlığı'nda geçen 4 yılını ve bu süreçteki gündelik yaşamına ilişkin merak edilen konuları anlatan Gül şunları söyledi:

"Cumhurbaşkanı olduktan sonra böyle onurlu bir görev bütün siyasi akımlara, bütün siyasi partilere eşit mesafede durma sorumluluğunu da yüklüyor. Dolayısıyla bu sorumluluğu yerine getirirken, ister istemez insan zorluyor kendisini.

Tabii samimi konuşmak gerekirse, benim tam 20 senem siyasetin içinde geçti. Full time siyaset oldu yaptığımız siyaset. İster istemez insan onu hem özlüyor, hem arıyor

(İnsan özlüyor) derken, bilfiil siyaseti yapma özleminden ziyade, serbestliği özlüyor anlamında bilinmesini isterim

Bir yere cumhurbaşkanı giderken kendi gidemiyor. 2-3 kişiyle de gidemiyor. Siz istemeseniz de sizin haberiniz olmadan bir sürü insan seferber oluyor. Bunun farkına varınca doğrusu rahatsız oluyorsunuz. Bir yere gidecekseniz o sizi adeta gitmemeye teşvik ediyor. Bütün bunlar bu yeni hayatın getirdiği gerçekler

Bugünkü teknolojiyi devreye sokarak, web sayfamızda Çankaya'da ne oluyor, ne bitiyor herkesin takip etmesini temin ettik. Bana arkadaşlar dün 230 bin elektronik posta aldığımızı söylediler.

Bunların hepsi de cevaplandırılıyor. Bu, bir şekilde halkla, dışarıyla yakın temas içinde olunduğunu gösteriyor"

GÜL'E FOTOĞRAF ALBÜMÜ

Kemal Öztürk, kabulde Cumhurbaşkanı Gül'e ilk olarak Anadolu Ajansı arşivinde yer alan ve ilk milletvekili seçildiği 1991 yılında yemin ettiği anda çekilen fotoğrafını takdim etti. Mekanın Meclis kürsüsü olduğunu belirten Gül, bir süre fotoğrafı inceledi ve ''Saçlarıma bak'' diye kabulde hazır bulunanlara gösterdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset