Gül büyük tehlike atlatmış

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, twitter hesabından yaptığı açıklamalarda, önceki gün Rusya’nın tarihi şehirlerinden Yaroslavl’daki forumda konuşma yaptığı salonun bir gün önceki 43 kişinin öldüğü uçak kazasında hayatını kaybeden buz hokeyi takımının antrenman

Gül büyük tehlike atlatmış

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, twitter hesabından yaptığı açıklamalarda, önceki gün Rusya’nın tarihi şehirlerinden Yaroslavl’daki forumda konuşma yaptığı salonun bir gün önceki 43 kişinin öldüğü uçak kazasında hayatını kaybeden buz hokeyi takımının antrenman salonu olduğunu belirtti.

Konuşmanın ardından salonun yan duvarına Rusya Devlet Başkanı Medvedev ile birlikte çiçekler koyduğunu anımsatan Gül, “Biz de hemen ertesi gün aynı havaalanına indik.

Bize söylendiğine göre havaalanındaki cihazlar bozuk olduğu için uçağımız aletsiz iniş yaptı. Bu vesileyle bir kez daha Rus halkının acısını paylaştığımı belirtmek istiyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler