Gül ailesi umre yolunda

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül , umre ziyareti için Medine’ye giden annesi Adeviye Gül ve babası Ahmet Hamdi Gül’ü uğurladı.Anne ve babasını Umre’ye uğurlamak için akşam saatlerinde eşi Hayrunnisa Gül ile birlikte Atatürk Havalimanı VİP Salonu’na gelen Cumhur

Gül ailesi umre yolunda

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül , umre ziyareti için Medine’ye giden annesi Adeviye Gül ve babası Ahmet Hamdi Gül’ü uğurladı.

Anne ve babasını Umre’ye uğurlamak için akşam saatlerinde eşi Hayrunnisa Gül ile birlikte Atatürk Havalimanı VİP Salonu’na gelen Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, burada yaklaşık 50 dakika ailesiyle görüştü.

Gül 21.45'de eşi Hayrunnisa Gül ile birlikte özel uçak 'CBK' ile Ankara'ya gitti. Devlet Konukevi yerine VİP Salonu'nu kullanan Cumhurbaşkanı Gül'ü İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın ve diğer ilgililer uğurladı. Cumhurbaşkanı Gül’ün annesi Adeviye ve Ahmet Hamdi Gül ise, Türk Hava Yolları’nın 22.20'de İstanbul-Medine seferini yapan TK-098 tarifeli uçuşuyla Suudi Arabistan’a gitti.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset