Görenler gözlerine inanamadı!

CHP'nin Kazlıçeşme mitingine katılan bir isim herkesin dikkatini çekti. Partililer bile onu görünce şaşkınlıklarını gizleyemedi. Onu Genel Başkan sananlar bile oldu. 63 yaşındaki Gebzeli Nusret Gümüşdal, CHP Genel Başkanı Kemal KIlıçdaroğlu'na olan benzer

Görenler gözlerine inanamadı!

CHP'nin Kazlıçeşme mitingine katılan bir isim herkesin dikkatini çekti. Partililer bile onu görünce şaşkınlıklarını gizleyemedi. Onu Genel Başkan sananlar bile oldu. 63 yaşındaki Gebzeli Nusret Gümüşdal, CHP Genel Başkanı Kemal KIlıçdaroğlu'na olan benzerliliğiyle dikkat çekti.

Parti yöneticileri tarafından miting platforumunun arkasına davet edilen Gümüşdal, heyecanla ikizi kadar benzediği Kemal Kılıçdaroğlu'yla tanışmayı bekliyor. Kendisine "Çakma Kılıçdaroğlu" diyen Gümüşdal, "Adımı bile unuttum. Belediyeye gidiyorum. 'Buyur başkan' diyorlar. Yolda gören polisler araçlarına alıp, buyurun götürelim' diyor " diyerek, yaşadığı ilginç olayları paylaştı.

Daha önce Ak Parti'ye oy verdiğini söyleyen Gümüşdal, bu seçimde oyunun CHP'ye vereceğini de söyledi. Gümüşdal, miting öncesi parti yöneticileri tarafından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğluyla tanıştırılıcak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler