Göktaş yargıya gidiyor!

Trabzon AK Parti Milletvekili Kemalettin Göktaş, açıklamalarda bulundu.Trabzon AK Parti Milletvekili Kemalettin Göktaş, Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoğlu'nun, bağlı olduğu menajerlik şirketinin ortağının telefonu ile Ankaragücü futbolcusu Kağan'a çekil

Göktaş yargıya gidiyor!

Trabzon AK Parti Milletvekili Kemalettin Göktaş, açıklamalarda bulundu.

Trabzon AK Parti Milletvekili Kemalettin Göktaş, Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoğlu'nun, bağlı olduğu menajerlik şirketinin ortağının telefonu ile Ankaragücü futbolcusu Kağan'a çekilen mesajlarla ilgili olarak savcılığa suç duyurusunda bulunacağını belirterek Spor Toto Süper Lig'in tescil edilmemesi için talepte bulunacağını söyledi.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve futbolcusu Emre Belezoğlu'nun adını kullanıp, menajeri olduğu Ankaragücülü Kağan'a mesaj attığı iddia edilen ve Emre Belözoğlu'nun menajeri olan Ahmet Bulut'un ortağı olan Ekrem Okumuş hakkında ve ortaya atılan iddialarla ilgili olarak Trabzon AK Parti Milletvekili Kemalettin Göktaş, savcılığa suç duyurusunda bulunacağını açıkladı.

Trabzon AK Parti Milletvekili Kemalettin Göktaş, katıldığı bir televizyon programında ortaya atılan iddialarla ilgili olarak herkesi göreve çağırırken, savcılığa suç duyurusunda bulunacağını belirterek Spor Toto Süper Lig'in tescil edilmemesi için talepte bulunacağını belirtti.

Bir televizyon programında Emre Belözoğlu ile yaptığı görüşmenin ardından birçok tehdit aldığını belirten Göktaş, "Emre Belözoğlu ile yaptığımız o görüşmeden sonra bir çok telefon ve tehditler aldım. Türk futbolundaki bu kirliliği belki de mahkemelerde çözeceğiz. İtalya'da olduğu gibi bu mahkeme de çözülecek. Futbolda derin bir yapılanma var. O anlamda çok önemli görüyorum. Çekilen mesajlardan haberim vardı ama bu şekilde olduğunu bilmiyordum. Bana imzasız bir mektup geldi. Mesajların içeriği ile ilgili.

Ekrem adlı menajerin telefonunda çekilen mesajlar var. Bu mesajlarla ilgili dokümanları ben mahkemeye vereceğim zaten. Çarşamba günü savcılığa suç duyurusunda bulunacağım. Bu ligin tescil edilmemesini talep edeceğim. Mahkemeye intikal ettiğinde bunların hepsi ortaya çıkacaktır. Bu derin yapılanmanın artık temizlenmesi lazım. Sonuna kadar bu işin üzerine gidilecektir. Bu işin sonuna kadar gidilmez ise Türk futbolundaki bu konuşmalar ve kirlilik bitmez. Fenerbahçe şampiyon oldu ama dilerdik ki bunlar olmadan şampiyon olsa da Fenerbahçeyi bizde gönülden kutlasak. Şampiyonlar Ligi'nde başarılarını alkışlasak" dedi.

Göktaş, yargıda bu işin bir sonuca varmasını istediklerini söyleyerek, "Mahkemeler artık her şeyin üzerine gidiyor. Türkiye'de yargılanamaz denilen insanlar yargılandı ve suçlu olan cezasını çekiyor. Yüce yargıya inanıyorum" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset