Gökçek, CHP'yi karıştıracak...

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek Mehmet Ali Önel'in sunduğu Deşifre programına katıldı. CHP'yle ilgili gündemi sarsacak açıklamalar yapan Gökçek "Kemal Kılıçdaroğlu kendi iradesi ile hareket eden birisi değil, paralel yapı CHP içinde sürekl

Gökçek, CHP'yi karıştıracak...
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek Mehmet Ali Önel'in sunduğu Deşifre programına katıldı. CHP'yle ilgili gündemi sarsacak açıklamalar yapan Gökçek "Kemal Kılıçdaroğlu kendi iradesi ile hareket eden birisi değil, paralel yapı CHP içinde sürekli aldı" dedi.
 
İşte Gökçek'in açıklamalarından satır başları;
 
UĞUR DÜNDAR VE KILIÇDAROĞLU BANA KOMPLO KURDULAR
 
Bizim kavgamız Kılıçdaroğlu bana sataştıktan sonra başladı. Uğur Dündar beni sayaçlar hakkında aradı yayına davet etti bende seve seve kabul ettim. Kılıçdaroğlu'na 138 kere söyledim yayın boyunca ama bana belgeyi göstermedi. 18 euro luk sayaca 138 euro diyor ve insanlar buna da inanıyorlar. Öyle bir organizasyon yaptılar ki bana uğur dündarla birlikte. Sahte bir galibiyet kutladılar. Melihi sinirlendireceğiz, onun şekeri var, ve ısı verdiler terlememe sebep oldular beni komploya düşürdüler. 
 
KILIÇDAROĞLU CIA PROJESİDİR
 
CHP'liler beni izleyip sinirlenecek gidip Kılıçdaroğlu'na sarılacak ancak sorgulamaya başlayacaklar. Kılıçdaroğlu istemedigi sürece onu koltuktan indiremeyecek o istemediği sürece. Yanı baronlardan emir almadığı sürece koltuktan inmez. Yalçın Küçük"Kılıçdaroğlu bir CIA projesidir" derdi kaset komplosunun arkasında Kılıçdaroğlu var. Kılıçdaroğlu kendi iradesi ile hareket eden birisi değil. Paralel yapı CHP içinde sürekli yer aldı. 
 
HALK KILIÇDAROĞLU'NU SEVMİYOR
 
Baykal Kılıçdaroğlu'ndan çok daha kaliteli bir siyaset adamıdır. Chp nin alt yapısı da bunu nasıl kabul etti. Baykal ın bir karizması vardı sev sevme. Artık Kılıçdaroğlu yok. Halkta sevmiyor onu. Kendi kitlesi dahi onu savunmaktan vazgeçmiş. 
 
KIZINI, OĞLUNU VE TORUNUNU SAHTECİLİKLE SİGORTA YAPTIRDI
 
Kızı zeynep Kılıçdaroğlu Ekinciler holdingde 1996 tarihinde işe giriş yapıyor 1 ay sonra işten çıkış yapılıyor. Kızı o sırada Ankara'da okuyor okulllar açık ve o sırada 1 aylık sigorta yapıyorlar

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler